Ніж Grand Way 18209

Категорії: Ножі,Ножі GrandWay
  • Огляд

    Ніж Grand Way 18209

    Рибальський ніж виробництва торгової марки Гранд Вей 18209 розроблений фахівцями компанії з урахуванням вимог та побажань справжніх рибалок, які цінують свій комфорт та зручність використання.
    Форма клинка ідеально підходить для обробки та філування риби. Ріжуча кромка заточена гладко, а ближче до обуха є невелика ділянка серрейторного заточення, яка стане в нагоді при розрізанні хрящів, хребтів або волокнистих матеріалів. Тонке вістря допоможе легко розпоряти черево. Матеріал виготовлення клинка – нержавіюча сталь 420. Характеризується низьким вмістом вуглецю, що надає клинку найвищу стійкість до іржі, відмінну міцність та пружність. Таке лезо просто заточується буквально на всьому – навіть на кишенькових V-подібних точилах, мусатах та точильному камені. Нескладний ніж для риболовлі Grand Way 182096 обладнаний рукояткою із сучасного полімерного матеріалу – еластрону. Його характеристики такі, що він буквально липне до руки і не вислизає навіть у воді. Форма ручки ідеально лягає у долоню та зручна при роботі з навантаженням. Запальні виїмки і рифлена поверхня гарантують надійну хваткість. А як додаткова страховка від вислизання передбачено отвір для кріплення темляка. Рибальський ніж Гранд Вей 18209 має пластикові піхви для зберігання та перенесення. Піхви укомплектовані ремінною скобою для кріплення на ремінь. Вентиляційні та дренажні отвори виключають накопичення вологи та плісняви на внутрішній поверхні чохла та захищають ніж від псування.

  • Характеристики
    Тип товаруНожі
    БрендGrand Way
    Тип ножанескладний
    Вид ножарибальський
    Твердість клинка55-57 HRC
    Колір клинкасірий
    Матеріал клинка420
    Матеріал рукояткиЭлострон
    Загальна довжина350 мм
    Довжина клинка220 мм
    Товщина клинка1.4 мм
    Довжина рукоятки130 мм
    Колір рукояткичорний
    Вага110 г
    Чохол /піхвиТак
  • Ніж Grand Way 18209 відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Ніж Grand Way 18209
    Рибальський ніж виробництва торгової марки Гранд Вей 18209 розроблений фахівцями компанії з урахуванням вимог і побажань справжніх рибалок, які цінують свій комфорт і зручність використання.
    Артикул:18209
     Під замовлення Доставка 1-5 днів
    275 грн.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?