Ніж Grand Way WK 06117

Категорії: Ножі,Ножі GrandWay
  • Огляд

    Ніж Grand Way WK 06117

    При активному проведенні часу необхідний якісний клинок для виконання різного переліку робіт, який може полягати як у приготуванні обіду, так і в організації табору, виконанні господарських робіт або невеликого ремонту. Кишеньковий ніж Grand Way WK 06117 стане справжнім помічником за будь-якої ситуації. З невеликими габаритами, яскравим дизайном і малою вагою така модель стає ідеальним кандидатом на роль ножа для щоденного носіння. Лезо складаного ножа Grand Way WK 06117 має досить оригінальну форму. Ріжуча кромка заточена для роботи з різними матеріалами. Рівний спуск на обусі сприяє кращій міцності та дозволяє легше проникати в матеріали при здійсненні колючих дій. Як матеріал для клинка використовується сталь 5Cr15MoV. Твердість сталі на рівні 56-57 одиниць за шкалою Роквелла свідчить про хороші показники міцності, а також про здатність досить довго підтримувати гостроту ріжучої кромки навіть при постійному і частому використанні. Лезо оброблено методом Black Stonewash. Матова поверхня менш схильна до подряпин, забруднення і не відблискує на сонячних променях. Також ця обробка надає матеріалу підвищену стійкість до іржавіння та міцність при контакті з агресивними середовищами. Рукоятка кишенькового ножа Гранд Вей WK 06117 виконана дуже оригінально з використанням комбінування матеріалів – сталі та полімерного матеріалу G10. Це навіть не зовсім полімер, а композит скловолокна та бітумних смол. Використання накладки сприяє міцнішому хвату та комфортній роботі. Форма рукояті вигнута під долоню, виражена підпальцева виїмка не дозволяє руці зісковзувати під час роботи з зусиллям. На кінці рукояті у темному отворі можна закріпити темляк або страхувальний шнур. Для перенесення можна використовувати сталеву кліпсу.
    У відкритому положенні лезо фіксується за допомогою потужного замка Frame Lock. Відкривати ніж WK 06117 однаково зручно правим та лівим, використовуючи двосторонній шпень на клинку.

  • Характеристики
    Тип товаруНожі
    БрендGrand Way
    Тип ножаскладаний
    Вид ножакишеньковий
    Тип замкаFrame lock
    Твердість клинка56-57 HRC
    Колір клинкачорний
    Матеріал клинка5Cr15Mov
    Загальна довжина190 мм
    Довжина клинка80 мм
    Товщина клинка2.7 мм
    Довжина рукоятки110 мм
    Колір рукояткичорний синій, блакитний
    Вага132 г
  • Ніж Grand Way WK 06117 відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Ніж Grand Way WK 06117
    Кишеньковий ніж Grand Way WK 06117 стане справжнім помічником при будь-якій ситуації. З невеликими габаритами, яскравим дизайном і малою вагою, така модель стає ідеальним кандидатом на роль ножа для щоденного носіння.
    Артикул:WK06117
     Під замовлення Доставка 1-5 днів
    384 грн.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?