Компанія Fenix ​​із завидною стабільністю випускає нові моделі ліхтарів, кожна з яких стає все більш яскравою і практичною. Але потужні ліхтарі потребують відповідного джерела живлення. Тому і з'явився акумулятор  >ARB-L18, який розрахований вже на 3500 мАг. Ця модель є найбільш ємним за рівнем заряду елементом живлення від бренду Fenix, випущеним у форматі 18650.


Всі акумулятори, які випускає компанія Fenix ​​відомі високою якістю і великим робочим потенціалом. Вони чудово справляються з необхідністю забезпечувати енергією яскраві ліхтарі та давати їм великий рівень мобільності. Серед акумуляторів стандарту 18650, які підійдуть для більшої частини моделей ліхтарів Fenix, найпотужнішим став новий елемент живлення. 18650-rechargeable-li-ion-battery/" target="_blank">ARB-L18, розрахований на ємність 3500 мАг. Саме він дозволить ліхтареві пропрацювати без підзарядки найдовше.

Дана модель акумулятора заснована на використанні літій-іонного електроліту. Його потужність складає 3,6V, акумулятор важить 50 грам. Він розрахований працювати протягом 500 циклів і весь цей час втратить трохи більше 30% початкової ємності. Так що використовувати такий елемент живлення можна і довше, доки його якість вас влаштовує.

Які ще аргументи виробники наводять на користь придбання такого акумулятора? Звичайно, це його надійність. Fenix ​​ARB-L18 отримав кілька ступенів захисту від пошкоджень різного роду. Він захищений від короткого замикання, що виникає через переполюсування, від надто великого відсотка розрядки або надмірного заряду. Крім того, в акумуляторі використовується трирівнева система захисту від перегрівання. А для вирівнювання тиску з боку анода передбачені спеціальні вентиляційні отвори, що також сприяє тривалій та якісній роботі акумулятора.

Щоб зарядити акумулятор Fenix ​​ARB-L18, найкраще вибрати фірмовий пристрій, який точно враховуватиме всі особливості даного акумулятора і дозволить використовувати його робочий потенціал на 100%. Наприклад, це можуть бути зарядки під назвоюFenix ​​ARE -C2, Fenix ​​ARE-Х1. Але користувачі можуть вибрати якісні аналоги інших виробників. Головна умова – це сумісність із акумуляторами формату 18650 на літій-іонній базі. Їхня сила струму в оптимальному випадку становитиме 1 А. Максимально допустиме значення — 2А. А вже заряджені акумулятори, які ви довго не плануєте використовувати, краще зберігати частково розрядженими (приблизно на третину).

Отже, якщо перед вами все ще стоїть питання вибору ємних та якісних акумуляторів для світлодіодного ліхтаря або іншої техніки, рекомендуємо звернути на цю модель, що дорівнює за потужністю ви не знайдете.

Купити акумулятор Fenix ​​ARB-1 -3500 в Україні