Підбір за параметрами
  • Ціна
     від 
     до 
     грн. 

Практично будь-яке сучасне переносне електронне обладнання працює від знімних джерел живлення: будь-то батарейки або акумулятори. Відповідно, для більш ресурсомістких пристроїв, на зразок ноутбуків, переносних прожекторів або потужних похідних ліхтарів, потрібні високоємні акумулятори, здатні забезпечити тривалу, безперебійну роботу, навіть при інтенсивному використанні. Одним з таких елементів живлення є акумулятори типорозміру 26650.

Акумулятори даного типорозміру мають габарити 26х65 мм, однак довжина і ширина даного елемента живлення можуть бути трохи більше (як правило, на 2-3 мм) за рахунок встановленої «захисту» від перепадів напруги або фірмової оболонки, яка захищає елемент живлення від фізичних пошкоджень.

Ємність акумуляторів даного типорозміру може становити від 2300 до 5000 мАг, в залежності від конкретної моделі. А низький відсоток саморозряду і відсутність "ефекту пам'яті" дозволяє їх повністю розряджати, заряджати і зберігати тривалий час без побоювань, що акумулятор втратить значний відсоток ємності.

З урахуванням того, що даний тип акумуляторів має досить великі габарити, для його заміни не підійдуть батарейки. Адже вони, як правило, мають не тільки меншу ємність і розміри, але і більш низький показник напруги, який становить приблизно 1,5 В, в той час як елементи живлення типорозміру 26650 дають напругу ~ 3,7-3,8 В, в деяких випадках - до 4,2 В.

У нашому асортименті представлені найбільш популярні і зарекомендували себе як високоякісні джерела живлення-літій-іонні акумулятори, які не раз виручали багатьох любителів активного відпочинку в найрізноманітніших ситуаціях. Особливістю акумуляторів Li-ion типорозміру 26650 є вкрай високий показник ємності при таких компактних габаритах і вазі приблизно в 100 грам. До того ж, на всі представлені зразки штатно встановлена спеціальна захисна схема, що оберігає акумулятор від перезарядки або повної розрядки.

Тому, яка б модель вам не знадобилася, ми гарантуємо, що обраний акумулятор стане вкрай корисним придбанням, забезпечуючи тривалу, безперебійну роботу, навіть самому енергоємному обладнанню.

Контакти
Location
Київ
Time
Пн-Нд 09:00 - 18:00
Кошик
Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних
Оберіть мову сайту:

Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

Вам виповнилося 18 років?