Підбір за параметрами
  • Ціна
     від 
     до 
     грн. 
  • Бренд

У будь-якому обладнанні, яке пристосоване працювати без прямого підключення до електричної мережі, використовуються або батарейки, або акумулятори. І в залежності від джерел живлення, обладнання здатне пропрацювати абсолютно різний час. Відповідно, для невеликих, маловимогливих пристроїв підходять батарейки, а ось для більш габаритних і енергоємних девайсів, наприклад, ноутбуків і потужних похідних ліхтарів, потрібні високоємні акумулятори.

Так, для їх роботи теоретично, можна використовувати батарейки підвищеної ємності, проте наскільки дане рішення стане вигідним фінансово? Особливо з урахуванням того, що сучасні акумулятори витримують кілька сотень циклів розрядки-зарядки. До того ж, далеко не для всього обладнання, що працює на акумуляторах, підійдуть батарейки, адже вони мають меншу вихідну напругу, яка становить 1,5 В, в той час як акумулятори 18650 видають приблизно 3,6-3,7 В.

На сьогоднішній день, одним з найпопулярніших типів акумулятори є модель 18650. Елементи живлення даного типорозміру мають наступні габарити: 18х65 мм і часто мають ємність від 2200 до 3500 мАг. А моделі з підвищеною ємністю можуть мати до 9000 мАг, що робить акумулятори даного типорозміру найбільш ефективним джерелом живлення, для найрізноманітніших пристроїв, враховуючи співвідношення розмір/потужність.

Даний типорозмір настільки популярний і універсальний, що батареї більшості ноутбуків зібрані саме з таких акумуляторів, забезпечуючи їм тривалу роботу, навіть при найсильнішому навантаженні.

Акумулятори типорозміру 18650, що знаходяться в асортименті нашого магазину, призначені для переносного обладнання, типу похідних ліхтарів. Подібний тип елементів живлення досить добре тримає заряд, стійкий до перепадів температур і має вкрай низький відсоток саморозряду, що дозволяє зберігати його досить довгий час. У разі зберігання без використання, рекомендується зарядити літій-іонний акумулятор приблизно на 50% і тримати при кімнатній температурі.

Найбільш популярними зразками, є моделі бренду Fenix. Їх акумулятори (і не тільки цього типорозміру), зарекомендували себе як вкрай надійні джерела живлення, які не раз виручали багатьох туристів в найрізноманітніших ситуаціях.

Контакти
Location
Київ
Time
Пн-Нд 09:00 - 18:00
Кошик
Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

Вам виповнилося 18 років?