Компанія Fenix ​​пишається тим, що вона є ексклюзивним спонсором, що надає налобні ліхтарі, для 100-мильного забігу Endurance Run of Western States.

Презентація 100-мильного забігу Endurance Run of Western States, який пройде 2018 року, проводилася 2 грудня о 8:30 ранку перед численною аудиторією в середній школі Placer High School Auditorium на Agard St. у Оберні, Каліфорнія. У цьому заході брали участь організатори та сотні зареєстрованих бігунів. Компанія Fenix, як ексклюзивний спонсор налобних ліхтарів, брала участь у презентації з великою честю та хвилюванням.

West States ® 100-Mile Endurance Run – найстаріший у світі 100-мильний забіг, історія якого налічує понад чотири десятиліття. Траса проходить по західній частині Каліфорнії: бере свій початок у Сквоу-Веллі, неподалік місця зимових Олімпійських ігор 1960 року, а закінчується через 100,2 милі в Оберні. Перший забіг був проведений у 1974 році, але як і десятки років тому ця траса – одне з найскладніших випробувань на витривалість у світі. Бігуни прямують історичними стежками західної частини Каліфорнії, і щоб досягти фінішу (який розташований у середній школі Placer в Оберні), їм необхідно піднятися більш ніж на 18 000 футів і спуститися майже на 23 000 футів. Протягом більш ніж чотирьох десятиліть західні штати були будинком для одних із найбільш хвилюючих та легендарних змагань. Вони сприяють підняттю духу як бігунів, так і звичайних людей з усього світу. Цей забіг залишається одним із безперечних доказів неймовірної людської витривалості.

У червні 2018 року близько 400 учасників розпочнуть забіг у Скво-Веллі. Слід зазначити, що потрапити до числа учасників не так просто. Кожен бігун, щоб отримати право на забіг, повинен бути у призерах заходів від WSER, включаючи UTMF та UTMB, або у забігах 100K та 100M (США).

Всесвітньо відомий виробник ліхтарів Fenix ​​2017 присвятив розширенню своєї лінійки налобних ліхтарів , призначені для бігу. Серед них – налобний ліхтар HL26R, а також випущені ліхтарі серії ECO. Усі вони привернули велику увагу з боку бігунів, а це підтверджує, що бренд розвивається у правильному напрямку. Користуючись чудовою можливістю співпраці з WS100, компанія Fenix ​​вважає, що це буде відмінний шанс показати себе перед професіоналами, а бігуни оцінять позитивні якості налобних ліхтарів Fenix.

Fenix ​​ECO headlamp series – це нещодавно випущена серія налобних ліхтарів, яка має велику кількість позитивних якостей. Серед них: тривалий час роботи, вбудована батарея великої ємності та заряджання через USB. Щойно лінійка з'явилася на ринку, вона одразу привернула увагу професійних спортсменів та любителів активного відпочинку. Глава WS100, пан Крейг, великий любитель бігу по пересіченій місцевості, похвалив налобний ліхтар HL32R після особистого користування. Він сказав: "Мені дуже сподобалися п'ять рівнів яскравості, HL32R світить яскравіше, ніж ліхтарі моїх друзів".

Shenzhen Fenixlight Limited – провідний бренд у галузі виробництва ліхтарів для занять спортом. Крім того, цей національний високотехнологічний виробник спеціалізується на дослідженнях та розробках, виробництві та продажу інструментів для активного відпочинку, серед яких: ліхтарі середнього та високого класу, тактичні, брелокові, ручні, кемпінгові, велофари, а також аксесуари та багато іншого. Бренд Fenix ​​успішно увійшов на ринки аутдору та військової тематики (мілітарі). Також цей виробник співпрацює з відомими магазинами товарів для активного відпочинку та туризму, серед яких REI із США та Globetrotter із Німеччини. Товари Fenix ​​продаються більш ніж у 100 країнах світу.

Бренд Fenix ​​також є членом найбільших міжнародних галузевих асоціацій, серед яких: OIA (Outdoor Industry Association), EOG (European Outdoor Group), PLATO (American Light Organization) та NSSF (National Shooting Sports Foundation).