Модель Fenix ​​RC09Ti цікава тим, що цей ліхтар дуже практичний, у незвичайному титановому корпусі, з високим рівнем захисту від небажаної дії ззовні. Він яскравий та зручний в управлінні. У той же час, дана модель входить у сегмент найкомпактніших кишенькових ліхтарів. До того ж, продається RC09Ti в подарунковій коробці. Всі ці фактори роблять його чудовим варіантом подарунка для друга, колеги або будь-якого іншого поціновувача активного способу життя.


На відміну від більшості інших ліхтарів Fenix, для RC09Ti корпус зробили з авіаційного титану. Матеріал – міцний, надійний, досить легкий. Він не покритий анодуванням, а натомість — ретельно відполірований. Тому ліхтар привертає увагу вже лише своїм зовнішнім виглядом.

Але поговоримо про головне - технічною складовою цієї моделі. У ліхтарі використається один світлодіод XP-L HI від бренду Cree. Його потужності достатньо, щоб відтворити світло яскравістю 550 люменів. Серйозна заявка для такого компактного ліхтарика! У той же час, довговічність діода традиційна для цього бренду і розрахована на 50 тисяч робочих годин. Неважко підрахувати, що навіть якби ліхтар працював безперервно, він міг би світити понад 5,5 років. Але і після цього світлодіод не втрачає працездатність відразу, а лише поступово втрачає світловіддачу.

Модель Fenix ​​RC09Ti підтримує роботу у п'яти режимах, з яких один є сигнальним. Власнику цього ліхтаря є яскравість 5, 50, 150, 550 люмен і інтенсивно миготливий стробоскоп з яскравістю 550 люмен. Відстань, на яку може проникати промінь ліхтаря, сягає 145 метрів. Рефлектор у цій моделі є неглибоким, тому промінь світла досить широкий і добре освітлює периферійний простір.

Ліхтар використовує в роботі всього один елемент живлення. Але це може бути як акумулятор 16340, так і звичайна батарея формату CR123A. Максимальний час роботи від елемента живлення з ємністю 700 мАч становить 53 години. Ці дані допоможуть розрахувати тривалість роботи від акумулятора, який ви оберете. До речі, у цій моделі реалізована популярна зараз функція підзарядки через кабель USB. Для моделі Fenix ​​RC09Ti є індивідуальна особливість. Кабель, який входить у набір разом із ліхтариком, кріпиться до нього для підзарядки за допомогою магнітної платформи. Також магніт вбудований і в торцеву частину корпусу ліхтаря, щоб його можна було зафіксувати на будь-яких залізних поверхнях.

Для управління передбачена тільки одна кнопка, так що розібратися з цією функцією не складе труднощів. Усі режими яскравості перемикаються послідовно, а щоб активувати стробоскоп, кнопку треба тримати натиснутою 1,2 секунди.

Важливо і те, що ліхтар Fenix ​​RC09Ti дуже добре захищений від води. Його без проблем можна включати під час дощу та мити під водою. Тому така мініатюрна модель буде вам корисна не лише у місті, а й під час поїздок на природу.

Купити ліхтар Fenix ​​RC09Ti в Україні