Порою, прості та непримітні на картинці вироби, насправді виявляються досить цікавими.

Так сталося і з моделлю ножа Ganzo G724. Вона нічим особливим не виділяється, але на перевірку, як то кажуть, — «міцний середнячок».

Упаковка та комплект поставки - картонна коробочка з ножем і гарантійним талоном. Можливі кілька варіантів оформлення накладок на рукояті.

Як мені здається, 724 модель певною мірою покликана доповнити 704 модель.

При цьому, вона придбала кілька позитивних моментів: з'явилася більш плавна, але цілком вдала насічка на обусі та тильній стороні рукояті для упору великого пальця. На осі клинка встановлено латунні шайби.

Рукоять набула більш анатомічних форм, на відміну від рукояті 704-ї моделі. Щоправда, комфорт утримання залежатиме від розміру вашої долоні. Але в будь-якому випадку, у руці ніж лежить приємніше, ніж 704-й.

Замок все той же - типу AXIS. Механізм замку виконаний непогано: рухомі частини рухаються досить плавно та рівномірно.

У роботі ніж зручний. Зі зворотного боку рукояті є проставка бекспейсер.

Кліпса кріпиться в торці рукояті одним гвинтом. Головка гвинта виконана у вигляді склобою. Кліпса може бути повернена на будь-яку зі сторін ручки. Вона більш практична ніж у 704-ї моделі — м'якша і кінчик краще заокруглений.

Ніж досить легкий - близько 130 грам. Товщина леза по обуху — 3 мм, саме лезо формою нагадує лезо 720-ї моделі, але дещо зменшене. Довжина леза невелика - всього 8 см. Заточення з коробки з деяким зусиллям голить волосся на руці, папір на вазі ріже не дуже охоче.

Ніж дуже зручний - простий, але при цьому видно, що його намагалися таким зробити, застосувавши акуратне складання і дизайн. Але при виборі слід враховувати, як ніж ляже в руку. Ganzo G724 явно не для великої долоні. Зате невеликі розміри роблять його ідеальним для носіння у кишені.

Купити ніж Ganzo G724 в Україні