Гарна якість, як для ножів середньої цінової категорії, - це традиційна особливість бренду Ganzo. Але на додаток до нього, компанія вирішила зробити ставку і на стильний дизайн, хоча часом запозичуючи його в інших добре відомих покупцеві ножів. Так трапилося і з Ganzo G730, що нагадує ножі Spyderco. Але що важливо для споживачів? Якість та доступна ціна. А за співвідношенням цих критеріїв Ganzo, без сумніву, входить до світових лідерів.

Ganzo G730 – складний, як і більшість моделей цього бренду. Це відмінний варіант конструкції для туристичних, рибальських, мисливських ножів. Адже їх просто носити з собою не тільки в рюкзаку або на поясному ремені, а й просто в кишені, використовуючи щоразу, коли виникає потреба. Дивлячись на нього, насамперед, у вічі впадає, звичайно ж, дизайн. У ножа дуже оригінальна форма клинка, який від гострого кінчика суттєво розширюється у бік рукоятки. Причому лезо стає настільки широким, що його форма навіть нагадує трикутник. А у верхній частині клинка є круглий отвір, такий же, як у ножів Spyderco. Для Spyderco воно тривалий час залишалося візитною карткою бренду. Тепер особливість перейняли й у Ganzo.

Що стосується дизайну рукоятки, то він залишився цілком у стилі Ganzo. Зроблено рукоятку зі склопластику G10, популярного зараз завдяки міцності, пластичності та довговічності. На неї нанесено малюнок, названий «короїд». Звичайно ж, покупці можуть вибрати колір, що сподобався, з декількох варіантів: помаранчевий, чорний, зелений.

Але дизайн — далеко не єдина якість ножа, яка важлива для покупців. Тому наступним пунктом зупинимося на технічних характеристиках та особливостях матеріалів, які використовуються для цієї моделі. Для клинка виробники взяли нержавіючу сталь 440С. Цей метал входить до найбільш затребуваних ножової промисловості. При невисокій вартості, він не тільки захищає ніж від появи іржі в процесі експлуатації, але й забезпечує достатню твердість, щоб клинок тримав заточування. До речі, лезо заточене рівно, що робить ніж Ganzo G730 універсальним у використанні. Його довжина становить 88 мм, а товщина обуха сягає 3,3 мм.

Як і будь-який хороший складаний ніж, Ganzo G730 має замок для фіксації клинка. В даному випадку – це Liner-Lock. Шпеньком для відкриття цього замку і служить отвір на мечі ножа.

Загалом модель Ganzo G730 зайняла гідне місце серед випущених раніше ножів бренду Ganzo. Ніж виглядає сучасно, зроблений із довговічних матеріалів. Він добре підходить для поїздок на природу, може використовуватися на риболовлі, в туристичних походах або просто в повсякденному побуті як допоміжний інструмент.

Купити ніж ganzo G730 в Україні