Компанія Fenix ​​відома не тільки якісними світлодіодними ліхтарями, але й іншими, не менш практичними аксесуарами для активного дозвілля. Так, вона запропонувала своїм покупцям рятувальний свисток, який одночасно голосно звучить і економить сили свого власника.

Модель свистка Emergency Whistle NW20 можна видавати звук гучністю близько 120 децибел. Ця гучність можна порівняти з шумом, який виникає в процесі роботи відбійного молотка, тому ви можете бути впевнені, що такий свисток буде чути здалеку. Важливо й те, що зусиль на відтворення цього звуку потрібно на 30% менше, ніж за умови використання менш ефективних моделей. Такий свисток може стати в нагоді під час будь-якого походу з наметами, щоб позначити своє місцезнаходження для інших учасників групи. Крім того, сама назва свистка говорить про те, що його можна використовувати під час проведення рятувальних робіт.



Практичності свистка NW20 сприяє і вибір матеріалів, які для нього використовуються. Це нержавіюча марка сталі 304/304L, що відноситься до категорії харчових продуктів. Свисток зроблено таким чином, що в ньому немає рухомих частин. Це суттєво розширює діапазон умов, у яких він ефективно працюватиме. Крім того, свисток можна повісити на шию, використовуючи міцний лавсановий шнур, у комплекті з яким він продається. Таким чином цей корисний аксесуар завжди буде в зоні доступності.

Важить свисток NW20 всього 20 грам, а тому його можна взяти з собою в будь-яку подорож. Розміри цієї моделі теж невеликі - 4,5х1,54х0,79 см. А завдяки привабливому дизайну, свисток Emergency Whistle NW20 може стати чудовим подарунком.

Купити свисток Emergency Whistle NW20 в Україні