Trade-in — це обмін старої речі на нову з доплатою. Цей спосіб відкриває відразу кілька можливостей: отримати новий яскравий і надійний ліхтар ТМ Fenix ​​вже зараз, не чекаючи, поки буде сума його повної вартості, заощадити гроші, позбутися старої більше не потрібної вам речі. Замість застарілого і вже недостатньо хорошого ліхтарика, ви можете отримати варіант. Ліхтарі Fenix ​​- сучасні світлодіодні моделі, які відомі своєю довговічністю та високою якістю. Серед них є моделі буквально будь-якого призначення: від кишенькових ліхтариків для щоденного використання, до зручних ліхтарів, яскравих пошукових або спеціалізованих підводних і велосипедних. Такі ліхтарі вибирають професіонали, оскільки вони дійсно можуть забезпечити яскраве і далекобійне освітлення, працюючи в декількох режимах. А на їх якість можна повністю покластися, тим більше що кожна модель бренду Fenix ​​продається з безпрецедентною за термінами гарантією - до 5 років.

Як же скористатися пропозицією Trade-in? Покладіть у кошик цю картку товару та оформіть замовлення, у коментарі до якого вкажіть, який у вас ліхтар та на яку модель Fenix ​​ви хочете його обміняти. Замовити дану послугу можна навіть в один клік. Якщо ж у вас виникли питання, просто замовте на сайті зворотний дзвінок. Менеджер інтернет-магазину обов'язково зв'яжеться з вами, щоби обговорити всі деталі Trade-in. Ми будемо раді вашим дзвінкам за телефонами: (044)-392-19-00, (067)-574-85-08, якщо ви хочете відразу ж уточнити всі нюанси акції та погодити обмін свого старого ліхтаря на новий Fenix.

Щоб якнайшвидше узгодити відсоток знижки, відправте фото вашого ліхтаря на електронну пошту info@fonarik.ua.

Можливий варіант відправки ліхтарів з інших міст через транспортну компанію або поштою. У цьому випадку відправник самостійно оплачує витрати на пересилання. Після отримання ваш ліхтар передається фахівцям сервісного центру, які проведуть оцінку та повідомлять розмір можливої ​​знижки. Менеджер відразу ж зв'яжеться з вами для уточнення всіх деталей і після повного узгодження надішле новий ліхтар зручним для вас способом. Таким чином, покупка за системою Trade-in вимагатиме мінімальних зусиль.

Кількість ліхтарів, які можна придбати зі знижкою за рахунок обміну на старі з доплатою, обмежена. Тому, якщо ви хочете отримати конкретну модель, то поспішіть скористатися вигідною акцією від Fonarik.ua, поки ліхтарі Fenix ​​є.

Перейти до магазину