Поява нової моделі налобного ліхтаря завжди викликає великий інтерес серед туристів, рибалок та інших людей, які свій вільний час проводять на природі. Адже така конструкція ліхтарика забезпечує максимальну свободу дій.Fenix HL60R — саме один з таких ліхтарів.


Крім того, що HL60R кріпиться на лобі за допомогою еластичних ремінців, діаметр яких легко регулюється, дана модель має безліч інших переваг, які роблять його дуже конкурентним у своїй категорії. Цей ліхтар — один із найяскравіших налобників. Він може запропонувати освітлення на рівні 950 люмен. HL60R має шість робочих режимів, серед яких виключно затребувані варіанти освітлення, без зайвих позицій, що рідко використовуються. До них увійшли відразу п'ять рівнів яскравості і ще один зовсім неяскравий режим червоного світла, за підтримку якого відповідають додаткові діоди червоного кольору. Яскравість цього режиму – всього 1 люмен. Навіщо він потрібен? Виявляється, червоне світло не засліпить людину при включенні в темряві, а тому вона краще за інших підходить для нічного підсвічування. Особливо актуальним він буде для підсвічування простору всередині намету або рибальських снастей під час лову вночі. Ну а яскравість білого світла варіюється в межах від 5 до 950 люменів, дозволяючи вибрати підходящу практично для будь-якої ситуації. Максимальна дистанція, на яку розповсюджується світло ліхтаря HL60R, становить 116 метрів. До речі, в даній моделі використовується лише один світлодіод американського бренду Cree – XM-L2 T6. Це сучасна модель з високою продуктивністю та завидним ресурсом працездатності. За запевненням виробників, він пропрацює не менше 50 тисяч годин.

Можливість використовувати різні елементи живлення - також важлива особливість сучасних ліхтарів. Так, і HL60R працює відразу на акумуляторі 18650 або батарейках CR123A. На додаток до цього, акумулятор можна заряджати не тільки за допомогою звичайного зарядного пристрою від центральної електромережі (купується додатково), але й за допомогою кабелю USB, який вже входить до комплекту.

Зручно, що в моделі HL60R використовується індикатор заряду, який допоможе власнику ліхтаря постійно контролювати рівень заряду і відповідно вибирати, з якою яскравістю включати ліхтар. Керується індикатор тією самою кнопкою, за допомогою якого ліхтар вмикається та вибираються робочі режими. Це єдина кнопка на корпусі ліхтарика, тому помилитися тут важко, що, втім, також можна віднести до переваг моделі. Адже простота управління — одна з важливих вимог, яку покупці висувають до похідних ліхтарів.

Оскільки за містом ліхтар використовується не в ідеальних, а іноді навіть в екстремальних умовах, виробники постаралися зробити модель HL60R максимально міцною та витривалою. Для цього ліхтар уклали в металевий анодований корпус. Така оболонка і удари об дерево або землю витримає, і захистить внутрішні механізми від намокання, адже HL60R ретельно герметизований. Щодо кріплень, корпус ліхтаря повертається на 160°, тому він світитиме саме туди, куди потрібно користувачеві.

Загалом, ліхтар HL60R має саме ті якості, які притаманні й іншим моделям бренду Fenix. Він міцний, яскравий, простий в управлінні, надає широкий вибір налаштувань. Для використання в туристичному середовищі ці якості найцінніші, що, безсумнівно, зробить цю модель затребуваною та популярною.

Купити ліхтар Fenix ​​HL60R в Україні