Грілка для рук Zippo 12hrhw rtree gbox europe (40420)

Теги: zippo
  • Огляд

    Опис грілки для рук Zippo 12hrhw rtree gbox europe (40420):

    Хоча, в сучасному модельному ряду є і прикрашені багатим декором вироби. І в лаконічному оформленні, і в химерному дизайні, запальнички Зіппо – це великий винахід американця Джорджа Гранта Блейсделла, яке, завдяки здатності не гаснути навіть на сильному вітрі, застосовується не тільки курцями для прикурювання тютюнових виробів, але і затребуване серед мандрівників, мисливців, рибалок, альпіністів, скелелазів та інших любителів екстремальних захоплень.

    Крім запальничок, виробнича компанія Zippo Manufacturing Company (Бредфорд, Пенсільванія, США) випускає інші корисні вироби.

    Грілка для рук Zippo

    Zippo Manufacturing Company, яка досі є сімейним бізнесом спадкоємців» Містера Зіппо " Блейсделла, всі 85 років своєї діяльності веде розробки нових форм і дизайнів запальничок, а також інших аксесуарів. Для тих, хто любить здійснювати екстремальні вилазки в непросту погоду і в місця з непростим кліматом, Zippo Manufacturing Company розробило прекрасну річ, яка створить навіть деяку подобу комфорту під час зимової риболовлі і ефективно зігріє від холоду і вогкості – - це каталітична грілка для рук Zippo.

    Як випливає з назви, грілка для рук Zippo створена, щоб зігріти руки в суворому кліматі і при низькій температурі. Все частіше і частіше відправляються в тривалі подорожі туристи і Скелелази згадують серед обов'язкового спорядження, яке повинно бути взято, багато виробів від торгової марки Zippo: зрозуміло, запальничка, галогенний ліхтар, брелок з мінімальною дозою палива для дозаправки запальнички, а також повинна бути в рюкзаку портативна грілка для рук Zippo.

    Як і запальнички Зіппо, така грілка працює на очищеному бензині (необхідно все 12 г на один цикл заправки – використовуйте фірмовий бензин Зіппо або сумісний бензин, званий в побуті «калошів») і може виділяти тепло протягом півдоби. Виріб має компактну форму, невелику вагу і може розміститися в кишені або його можна заховати в рукавичці.

    Принцип роботи

    Принцип роботи грілки-окислення палива і виділення тепла без відкритого джерела полум'я. Під час роботи грілки не виділяється запах і немає кіптяви – це абсолютно безпечне з точки зору екології обладнання.

    Характеристика:

    • Зображення: камуфляж
    • Матеріал: сталь з порошковим покриттям
    • Гарантія 2 роки

    Додатково: комплектується мірним стаканчиком-наповнювачем для заправки Hand Warmer і спеціальним чохолом.

    Рекомендуємо заправляти оригінальним паливом Zippo.

  • Характеристики
    Тип товаруЗапальничка
    БрендZippo
    Тип паливабензин
    Гарантія2 роки
  • Грілка для рук Zippo 12hrhw rtree gbox europe (40420) відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Грілка для рук Zippo 12hrhw rtree gbox europe (40420)
    При згадці торгової марки Zippo відразу ж приходять на розум Легендарні вітрозахисні бензинові (або газові) запальнички з кремнієвим підпалом. На вигляд такі прості, надійні, поміщені в простий гладкий хромований корпус.
    Артикул:40420
    Цей товар є недоступним для покупки
    2 168 грн.
    Купити частинами, розстрочка 3 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?