Підзорна труба Bresser Pirsch 20-60x80 45 *(4321503)

Теги: bresser
  • Огляд

    Підзорна труба Bresser Pirsch 20-60x80 45*

    Завдяки великому об'єктиву і достатньому діапазону зміни збільшень, підзорна труба Bresser Pirsch Gen II 20-60x80 /45 WP набуває характеру оптичного приладу з досить широким спектром застосування. Це відповідний інструмент для спортивної стрільби на далекі дистанції, для полювання із засідки або з вишки, для спостережень за міськими пам'ятками, а також для астрономічних спостережень. Але, в першу чергу, - це одна з кращих підзорних труб для спостереження і фотофіксації живої природи. Друга генерація підзорних труб Bresser pirch отримала більш ергономічний водонепроникний і азотонаповнений корпус, але головні удосконалення торкнулися механіки і оптичних характеристик. Тепер труба оснащена двошвидкісним фокусером і більш точним механізмом трансфокації (зміни збільшення), а оптична система має висококласне просвітлення Ultimate Reflection Coating і фазокорректірующее покриття призми. Досвід взаємодії з даною підзорною трубою принесе тільки найпозитивніші емоції, незалежно від мети спостережень.

    Корпус підзорної труби Bresser Pirsch Gen II 20-60x80/45 WP виконаний з якісних матеріалів і відрізняється бездоганним зовнішнім виглядом. Фокусер і трансфокатор виконані з міцного металу. Зовнішнє гумове покриття захищає оптику підзорної труби від випадкових ударів.

    Всі оптичні поверхні (об'єктив, окуляр і призма) покриті повним багатошаровим покриттям Чудове Відбиваюче Покриття у зелених тонах, для більшого пропускання світла і отримання контрастного і яскравого зображення. Обертаюча призма виготовлені з високоякісного оптичного скла BAK4 за системою Porro, і має фазову корекцію, що оптимізує зображення і автоматично відносить дану модель до оптичних приладів високого класу.

    Для максимального комфорту спостереження окуляр встановлений під кутом 45º. Труба повертається в хомуті на 225º для досягнення найбільш зручного кута спостережень. Висувна Сонцезахисна бленда захищає об'єктив як від сонячних відблисків, так і від попадання опадів.

    На окрему увагу заслуговує двошвидкісний фокусер з передавальним числом 1:10. Завдяки такому рішенню можна швидко фокусуватися на необхідних цілях, після чого плавно переміщати зону спостереження, не втрачаючи чітке зображення об'єкта. Фокусер розташований в центральному положенні, що дуже зручно для використання, незалежно від того якою рукою проводити фокусування. Для більшого комфорту спостережень застосований поворотно-висувний наглазник.

    У комплект поставки включений польовий чохол, який щільно облягає трубу, має всі необхідні отвори для управління трубою і надійно захищає її від опадів і пошкоджень під час використання. Кришки об'єктива і окуляра щільно фіксуються на своїх місцях і точно не загубляться під час руху.

  • Характеристики
    Тип товаруОптика
    БрендBresser
    ТипТруба зорова
    Розміри (Ш x Д x в)390 x 180 x 95 мм
    Вага1492 г
    Збільшення (кратність)20х-60х
    Діаметр об'єктива80 мм
    Поле зору на відстані 1000 м38 м
    Тип призмиPorro
    Вологозахистє
    Додаткова інформаціяКорпус повертається в хомуті на 225º для установки зручного кута спостереження
    КомплектаціяПідзорна труба: Колір корпусу-зелений /чорний Захисна кришка окуляра і об'єктива польовий нейлоновий чохол для транспортування і захисту труби під час використання серветка для чищення лінз
    Країна реєстрації брендуНімеччина
    Гарантія2 роки
    Країна виробникКитай
  • Підзорна труба Bresser Pirsch 20-60x80 45 *(4321503) відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Підзорна труба Bresser Pirsch 20-60x80 45 *(4321503)
    Завдяки великому об'єктиву і достатньому діапазону зміни збільшень, підзорна труба Bresser Pirsch Gen II 20-60x80/45 WP набуває характеру оптичного приладу з досить широким спектром застосування. Це відповідний інструмент для спортивної стрільби на далекі дистанції, для полювання із засідки або з вишки, для спостережень за міськими пам'ятками, а також для астрономічних спостережень. Але, в першу чергу, - це одна з кращих підзорних труб для спостереження і фотофіксації живої природи. Друга генерація...
    Артикул:928502
    Цей товар є недоступним для покупки
    12 750 грн.
    Купити частинами, розстрочка 4 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 4 місяці Privatbankx 4 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних
    Оберіть мову сайту:

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?