Телескоп National Geographic 50/600 AZ (9101000)

  • Огляд

    Опис National Geographic 50/600 AZ (9101000):

    Дана модель має відмінні оптичні характеристики для телескопа початкового рівня а простота конструкції дозволяє користуватися ним дітям, починаючи з 6-річного віку. Широкий набір додаткових окулярів дає можливість проводити як наземні спостереження, так і спостерігати за планетами Сонячної системи.

    Дана модель рекомендується дітям, починаючи з 6-річного віку, і дозволяє задовольнити всі запити юного астронома. Телескоп з ручним керуванням National Geographic 50/600 AZ оснащений оптикою достатньою для спостереження кратерів на Місяці діаметром 8 км, зірок слабкого світіння (до 10,5 зоряних величин), Сатурна, урану і Нептуна у вигляді зірок, полярних шапок Марса. Навіть туманності, що знаходяться на відстані до 1500 світлових років стануть доступні оку дитини у вигляді світлих концентрованих плям. Також телескоп підходить і для ландшафтних спостережень, спостережень за міськими пам'ятками.

    Телескоп комплектується азимутальної монтуванням, яка простіше в управлінні і менше за вагою, в порівнянні з Екваторіальної, що не мало важливо для дитини. З її допомогою можна спостерігати як за наземними, так і небесними об'єктами. Вхідне в комплект діагональне дзеркало змінює хід променів на 90° і дозволяє зручно спостерігати об'єкти, що знаходяться на значній висоті над горизонтом.
    Варто відзначити, що на відміну від багатьох дитячих телескопів для початкової астрономії, дана модель має стандартний посадковий діаметр окулярів і стандартні окуляри діаметром 1,25 дюйма (31,75 мм). А значить з даними мікроскопом ви зможете використовувати додаткові якісні окуляри для отримання проміжних збільшень, і великих кутів огляду. Наявність оптичного шукача 5х24 допоможе успішно наводити телескоп на потрібний об'єкт. Крім трьох стандартних окулярів в комплект поставки входить місячний фільтр, один з кращих програмних продуктів-віртуальний планетарій Stellarium на CD, карта зоряного неба для визначення місця положення небесних тіл і набір розвиваючих матеріалів, який допоможе захопити дитину астрономією.



  • Характеристики
    Тип товаруОптика
    БрендNational Geographic
    ТипТруба зорова
    Розміри (Ш x Д x в)100 х 100 х 135 см
    Вага1.045 кг
    Збільшення (кратність)30-150 х
    Діаметр об'єктива50 мм
    КомплектаціяТруба: металева тринога: алюмінієва окуляри: H4 мм, H12. 5 мм і SR20 мм видошукач: оптичний 5 х 24 мм місячний фільтр діагональне дзеркало Карта зоряного неба програмне забезпечення набір розвиваючих матеріалів для дітей
    Країна реєстрації брендуСША
    Гарантія2 роки
    Країна виробникКНР
  • Телескоп National Geographic 50/600 AZ (9101000) відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Телескоп National Geographic 50/600 AZ (9101000)
    Телескоп National Geographic 50/600 AZ - відмінний подарунок, здатний захопити вашу дитину і зацікавити астрономією, як наукою.
    Артикул:920554
    Цей товар є недоступним для покупки
    2 976 грн.
    Купити частинами, розстрочка 3 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних
    Оберіть мову сайту:

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?