Мастило Ballistol Klever GunCer в тюбику 10мл (23770)

Теги: ballistol
  • Огляд

    Опис масла Ballistol Klever GunCer в тюбику 10мл (23770):

    Збройова мастило GunCer завдяки додаванню спеціальної керамічної присадки і широкому температурному діапазону застосування (від-50°С до +150°С) гарантує максимальний захист оброблених деталей від зносу і корозії. Для змащення всіх ковзних з'єднань, наприклад, напрямні затвора, ролики спускового гачка, стопори, бойові виступи, Шарнірні болти, а також в якості допоміжного засобу для монтажу різьбових і штифтових з'єднань. Також ідеально підходить в якості монтажної пасти для установки змінних чоків. Володіє нейтральною дією на пластик, лак, дерево і вороноване покриття. Біла спеціальна мастило з нейтральним запахом не містить смоли і кислоти, а також тефлону і силікону. Керамічна присадка гарантує антифрикційні властивості. Дуже хороші адгезійні характеристики без злипання або затвердіння!

    Спосіб застосування: перед нанесенням мастила ретельно очистити всі деталі. Для цього найкраще використовувати засіб для холодного знежирення. На чисті деталі нанести невелику кількість збройового мастила GunCer. Для розподілу використовуйте наконечник-дозатор або невеликий пензлик. Нанесений мастильний матеріал поступово вбирає міститься в ньому масло, гарантуючи тим самим тривалу мастило. Входить до його складу керамічна присадка підвищує і продовжує змащувальні властивості. При використанні змінних чоків збройова мастило GunCer запобігає заклинювання різьблення на чоку і рушницю. Частинки сажі більше не можуть проникнути всередину різьблення, що дозволяє без праці викрутити чок.

  • Характеристики
    БрендBallistol
    Тип товаруАксесуари для догляду за зброєю
    Тип аксесуара для зброїМасло збройове
    Обсяг10 мл
  • Мастило Ballistol Klever GunCer в тюбику 10мл (23770) відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Мастило Ballistol Klever GunCer в тюбику 10мл (23770)
    Збройова мастило GunCer завдяки додаванню спеціальної керамічної присадки і широкому температурному діапазону застосування (від-50°С до +150°С) гарантує максимальний захист оброблених деталей від зносу і корозії.
    Артикул:23770
    Цей товар є недоступним для покупки
    339 грн.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних
    Оберіть мову сайту:

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?