Масло Ballistol Universalol 200мл ружейное спрей (21700)

 Додати в обране
 Додати до порівняння
Теги: Ballistol
  • Огляд

    Опис масла Ballistol Universalol 200мл ружейное спрей (21700):

    Універсальне масло BALLISTOL перевірено часом і не має собі рівних.

    Засіб для догляду за металом, шкірою, деревиною, гумою, пластиком, хутром, шкірою людини і багатьом іншим. Застосовується в промисловості, сільському господарстві, в побуті, в саду, в гаражі. Незамінне на полюванні, на риболовлі, на стрільбищі, в поході.

    BALLISTOL широко застосовується при виробництві верстатів і обладнання, у високоточних галузях промисловості. Масло створює захисну лужну плівку на поверхні металу, нейтралізуючи наслідки взаємодії матеріалу з руками. Також масло видаляє інші кислотні залишки і захищає метал від корозії. Завдяки своєму слабкому поверхневому натягу і сильної проникаючої здатності BALLISTOL заповнює найдрібніші тріщини і нерівності в поверхні. Масло ідеально підходить для догляду за високоточними і вимірювальними приладами, дрібними і крихкими деталями.

    Крім цього, BALLISTOL ефективно захищає вироби зі шкіри від висихання і пошкоджень гниллю, створює вологонепроникний захисний шар. Масло нейтралізує залишки руйнуючої дубильної кислоти в шкірі. Суха шкіра знову стає м'якою і еластичною, з шовковисто-матовим глянцем. Світла шкіра може потемніти. Масло не залишає жирних слідів, а запах випаровується за короткий час.

    Також BALLISTOL захищає і зберігає будь-які натуральні дерев'яні вироби. Покращує зовнішній вигляд деревини і захищає від згубного впливу вологи і комах. Ідеально для догляду за античними меблями.

    До того ж, BALLISTOL захищає, зберігає штучні матеріали, стійкі до впливу масла, зберігає їх еластичність і запобігає висушування і охрупчивание. Запобігає примерзання дверних ущільнювачів в автомобілях. Пластмасові поверхні знову блищать як нові і не залишають жирних слідів.

    BALLISTOL не шкодить людській шкірі і шкурі тварин і абсолютно безпечно при випадковому проковтуванні. Масло рекомендується для очищення шкури і шерсті домашніх тварин, їх вух, хвостів, грив і копит.

    Активні компоненти в BALLISTOL-природного походження або ж зустрічаються і в природі. Його базове масло є медично чистим білим маслом. BALLISTOL-стійкий до старіння і твердне протягом багатьох років. Всі компоненти BALLISTOL-біологічно розкладаються і нешкідливі для нашого навколишнього середовища.

    BALLISTOL-масло для тисячі цілей!

  • Характеристики
    БрендBallistol
    Тип товаруАксесуари для догляду за зброєю
    Тип аксесуара для зброїМасло збройове
    Обсяг200 мл
  • Масло Ballistol Universalol 200мл ружейное спрей (21700) відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Масло Ballistol Universalol 200мл ружейное спрей (21700)
    Універсальне масло BALLISTOL перевірено часом і не має собі рівних.
    Артикул:21700
     Під замовлення Доставка 1-5 днів
    326 грн.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних
    Оберіть мову сайту:

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?