Компанія Brunox існує понад 35 років, протягом яких її продукти постійно вдосконалювалися і ставали кращими. Фірму створив швейцарський хімік Бруно Ліберерр, який взяв за мету виробляти найкращі антикорозійні мастила. Зараз лінійка товарів компанії Brunox досить велика, але при цьому всі засоби - виняткової якості. На підтвердження цих слів можна назвати головних партнерів компанії: Audi, Robert Bosch GmbH, Siemens AG та багато інших. 

Для чого застосовуються засоби Brunox

Є кілька видів засобів, які використовуються в різних ситуаціях і вирішують різні проблеми:

Brunox Carbon Care.

Цей засіб застосовується для відмінного догляду та обслуговування різних вуглеволоконних поверхонь. За допомогою даного масла можна не тільки ретельно прибрати весь бруд з карбонових виробів, але й відполірувати їх, а також забезпечити захист від вологи та пилу. Особливою популярністю користується у власників велосипедів з карбоновими рамами.

Brunox Deo.

Високоякісне мастило, яке призначене для велосипедних та мотоциклетних виделок, амортизаторів та ущільнювальних кілець. Покриває деталі найтоншою плівочкою, яка надійно захищає їх від налипання вологи та бруду, а також протидіє корозії.

Brunox Gun Care та Lub&

Змащення та засоби для чищення для власників вогнепальної, травматичної та пневматичної зброї (у тому числі спортивної та колекційної). Прибирають надлишки бруду, видаляють порох із каналу стовбура і надійно змащують усі механізми. Також засоби можуть використовуватись для короткочасної консервації зброї. Але тільки мастило Lub&Cor краще підходить для автоматичної зброї, де вищі навантаження та робочі температури.

Brunox Top-Kett.

Це мастило підійде для догляду та захисту велосипедних та мотоциклетних ланцюгів, ланцюгових передач та інших рухомих механізмів. Металеві частини захищаються від корозії як під час експлуатації, так і при зберіганні.

Brunox Turbo-Spray.

Може застосовуватися для змащування, полірування, чищення та захисту найрізноманітніших металевих виробів. Цей засіб навіть використовується для обробки кузова автомобілів, а також при чищенні інжектора та карбюратора. Продукт повністю синтетичний і не містить шкідливих домішок, тому безпечний для використання на будь-яких покриттях.

Переваги коштів від Brunox

Brunox – компанія, яка за час свого існування заслужила ідеальну репутацію. Фірма експортує свої кошти у більш ніж 50 країн світу і є лідером ринку у своїй сфері. Змащення для зброї офіційно рекомендують використовувати бійцям із країн-членів НАТО та на світових чемпіонатах зі стрільби. Провідні виробники велосипедів використовують тільки засоби Brunox і рекомендують застосовувати їх своїм клієнтам. Все це підтверджує та гарантує найвищу якість товарів компанії. 

Купити Brunox в Україні