Електрична точила Work Sharp E4електричної стружки Work Sharp E2< /a> з інноваційною системою програмування на різні типи заточування. Стругачка Work Sharp E4 повністю позбавляє необхідності вручну заточувати кухонні ножі і витрачати на це свій час - всього одне натискання на кнопку включення і прилад все зробить за вас.

Особливості точилки Work Sharp E4

Електрична точила Work Sharp Knife E4 — популярний інструмент серед кухарів, який дозволяє швидко довести будь-який ніж до максимальної гостроти між приготуванням їжі. Модель E4 використовують на багатьох професійних кухнях. Вона також є помічником кухарів із кулінарного Youtube-каналу під назвою «Кухня Webspoon». Це популярний канал-мільйонник, де можна знайти захоплюючий контент із приготування різних страв у кінематографічному стилі. Як можна переконатися, точилка Work Sharp Culinary E4 без проблем впоралася із заточуванням кухонного ножа для м'яса і дозволила легко розрізати свинячі реберця на порційні шматочки.

Окрім професійної кухні точилка для ножів Work Sharp E4 також підходить і для використання в домашніх умовах, якщо немає бажання витрачати багато сил та часу, щоб привести домашній набір ножів до ладу.

Як і більшість сучасних точилок для ножів, дана модель має три основні складові:

  • електромотор з роботою від мережі з напругою 220 Вт;
  • абразивні кола для різного типу заточування;
  • корпус із ударостійкого пластику.

Габарити приладу складають всього 184х114х132 мм, що дозволяє зручно його розмістити в будь-якому куточку кухні та використовувати у відповідний момент. Але головною перевагою точила є її інноваційна технологія, яка дає можливість запрограмувати прилад в один клік і довести гостроту будь-якого ножа до досконалості всього за кілька хвилин.

Програма має три режими на вибір:

  • формування кута;
  • звичайне заточення;
  • полірування.

Максимальної гостроти лезу надають напрямні заточення під кутом 17°, що входять до комплекту. За бажанням для розширення функціоналу можна купити додаткові напрямні 15° і 20° з комплекту іншої точилки бренду — Work Sharp E5, які також сумісні з моделлю Work Sharp E4.

Купити точилку Work Sharp E4, а також додаткові складові до них можна в нашому онлайн-магазині.

Товари новини