Тактичні ручки це досить оригінальний аксесуар, який незважаючи на спірну корисність все ж таки знайшов застосування серед любителів активного відпочинку та колекціонерів, а також тих, хто бажає мати тільки фірмові та найнадійніші предмети.

Так, в більшості випадків буде достатньо звичайної ручки. Проте, чи зможе звичайна ручка писати по вологій поверхні, у сильний мороз чи спеку? А як щодо міцності корпусу? Ну і звичайно ж,Fenix T5 та T5TIце не тільки корисний інструмент, а й стильний аксесуар, що дозволяє доповнити образ власника.

Варіації

Перше що спадає на думку при погляді на тактичні ручки Fenix T5 та T5TI: « Вони ж однакові! У чому різниця?». Так, за формою та дизайном обидві моделі ідентичні, однак різниця криється в деталях.

  • Fenix T5 пофарбована у чорний колір.

    Її корпус виконаний із міцного анодованого алюмінію марки 6061-T6. У цій моделі тактичної ручки встановлений стрижень Schmidt P900M, завдяки якому вона здатна писати на мокрій поверхні, мороз або при сильній жарі.
  • Fenix T5TI представлена у трьох кольорах: сірому, пурпуровому та синьому.

    У перших двох варіантах встановлено чорнило чорного кольору, а в останньому - синє. Незалежно від кольору корпусу та чорнила у тактичній ручці Fenix T5TI встановлюється стрижень Schmidt P950M. Ця модель стрижня є покращеною версією 900-ї серії і завдяки деяким конструктивним змінам здатна писати за температур від -35 до +120°С і навіть під водою. До того ж, у цій варіації стрижня вдалося досягти більш економного використання чорнила, завдяки чому ручка довше писатиме без дозаправки.

В обох варіаціях представлених тактичних ручок стрижень у будь-який момент можна витягти та замінити або дозаправити (за наявності необхідного обладнання).

Особливості

Fenix T5 и T5TIне називалися б тактичними ручками якби вони не мали такої важливої деталі як склобій. Він розташований на торці ручки і виконаний з вольфрамової сталі, загартованої до рівня 89-92 HRC. Завдяки йому можна з легкістю розбити навіть найміцніше скло або завдати серйозного удару при самообороні.


Комплектація

Ручки Fenix ​​T5 та T5TI продаються поштучно та надаються у фірмовому впакуванні разом з парою вкладишів (інструкція/гарантія). Також в асортименті бренду Fenix ​​можна знайти спеціальний подарунковий набір, що складається з тактичної ручки T5TI та компактного ліхтаря Fenix ​​F15, який має оригінальне гравіювання на корпусі.

Ітог

Тактичні ручки Fenix ​​T5 та T5TI безсумнівно стануть чудовим подарунком або доповненням до вашого особистого спорядження/колекції. Завдяки застосуванню першокласних комплектуючих та матеріалів, а також чудовому складанню, вони є не тільки стильним аксесуаром, а й надійним інструментом, який здатний витримати досить суворі умови експлуатації, що дозволяє застосовувати ці тактичні ручки у повсякденному житті або під час активного відпочинку на природі.