Модель Ganzo G735 цікава своєю якістю, практичністю та розширеною функціональністю. Хоча на перший погляд, це такий же складний ніж, як і інші моделі, в нього вбудовано ще кілька додаткових інструментів, які можуть виявитися незамінними у турпоході або навіть необхідності вирішити нестандартні завдання підвищеної складності.

Ніж Ganzo G735 адресований кожному любителю активного дозвілля на природі. Застосування йому знайдеться на риболовлі, кемпінгу або в серйозних туристичних експедиціях. Але розширена функціональність моделі також буде потрібна серед рятувальників, альпіністів або спелеологів, шанувальників інших видів екстремального спорту.

Основний елемент ножа - це, звичайно ж, його клинок. У даній моделі він виготовлений із нержавіючої сталі з хорошими показниками корозійної стійкості. Йдеться про сплав марки 440С, який не даремно вже багато років залишається одним з найпопулярніших у виробників ножів із різних країн світу. Цей сплав чудово поєднує твердість гарту з міцністю, здатністю тримати заточування та опірністю іржі. Загострення клинка класична - гладка. Це універсальний варіант, що підходить для роботи практично з будь-якими матеріалами. Універсальні та розміри ножа: 86 мм за довжиною та 3,6 мм за товщиною лінії обуха. Ним буде зручно і їжу приготувати, і виконати будь-які господарські роботи.

Довжина відкритого ножа разом з рукояткою становить 20,5 см.Ganzo G735 зроблена з G10 - популярного нині термопластика. Він став широко використовуватися для ножів як складаної, так і фіксованої конструкції завдяки тому, що цей матеріал міцніший за звичайні пластикові. У той же час він легко формується і забарвлюється в будь-який колір. До речі, у цій моделі чотири варіанти фарбування: оранжевий, чорний, зелений та комбінований жовто-чорний. Тому можна вибрати як непомітний на природі ніж, так і добре помітний на будь-якій поверхні.

Замок для G735 виробники вибрали теж якісний. Це штифтовий механізм Axis-Lock, що забезпечує надійну фіксацію навіть під навантаженням. Єдине, що слід зазначити, замок даної конструкції чутливий до забруднення. Тому рекомендується тримати його в чохлі, адже на природі контакт із землею, піском і брудом неминучий, а це може зашкодити фіксатору клинка.

Але найцікавіше в даній моделі - це додаткові інструменти, які вбудовані в задню частину рукоятки. Це склобій, відкривалка з функцією зачистки проводів та стропоріз. Вони можуть стати в нагоді як під час поїздки на рибалку, так і в екстремальній ситуації. У будь-якому випадку, добре мати під рукою додаткові компактні інструменти. Тим більше, що навіть у такій розширеній комплектації ніж важить лише 139 г. Отже модель Ganzo G735 сміливо можна рекомендувати кожному любителю поїздок на природу.

Купити ніж Ganzo G735 в Україні