А тепер настав час приділити увагу деталям:
Стандартне пакування ліхтаря Fenix ​​TK15C

У комплект до ліхтаря входить чохол, ремінець для страховки на руці, запасна накладка на кнопку та два додаткові ущільнювальні кільця, а також інструкція.

У чохол Fenix ​​TK15C поміщається вниз головною частиною.

На чохлі передбачена петля для кріплення на пояс і ще одна невелика петля, до якої можна прив'язати шнурок. wa-data/public/blog/img/5-2.jpg">

Щоб можна було оцінити розміри ліхтаря Fenix ​​TK15C, нижче представлена ​​його фотографія в порівнянні з акумулятором формату 18650 — Fenix ​​АRB-L2S.

Кнопки ліхтаря розташовані кілька виступаючих елементів корпусу, але вона легко натискається і одночасно захищена від випадкового включення.

На корпусі розміщена кліпса з нержавіючої сталі, за допомогою якої ліхтар можна закріпити на поясі. Цей елемент зроблений таким чином, що не має гострих країв.

У головній частині розташована кнопка для вибору робочих режимів для ліхтаря.

А ось так виглядає рефлектор із трьома світлодіодами.

Основний світлодіод дає біле світло. З цією метою використовується світлодіод Cree XP-G2. Два додаткові діоди червоного та зеленого кольору - це Philips LUXEON Z.

Якщо ми відкрутимо хвіст ліхтаря, що є кришкою для батарейного відсіку, то побачимо, що всередині розташована пружина, яка служить для того, щоб акумулятори були щільно притиснуті.

Різьба на корпусі повністю анодована, акуратна, витки мають рівний прямокутний профіль.

Корпус можна відкрутити і з боку голови ліхтаря.

>