Fenix HM61R

Що ми знаємо про компанію Fenix? Що це китайська фірма з гарною назвою, що вона випускає надійні та сучасні ліхтарі для широкого кола осіб. Ще це лідер виробництва, який був неодноразово удостоєний почесних нагород та престижних звань. Зрештою, марка славиться великою різноманітністю продукції. Чого тільки не знайти. Доступні користувачам і крихітні варіанти - брелоки, і потужні прилади з вражаючими показниками яскравості. Крім того, виробник створює численні аксесуари, щоб користуватися виробами було ще комфортніше та приємніше. Категорії споживачів найрізноманітніші: мандрівники, любителі спорту, дачники, спелеологи, мисливці, дайвери. А також багато інших.


Ну і що дуже важливо підкреслити, Fenix постійно розширює каталог виробів. І нові продукти поповнюють ринок освітлювальних приладів. Цього року компанія приготувала одразу кілька свіжих пропозицій. Вони вже активно розпродуються та знаходять своїх власників.

Fenix HM61R

Fenix HM61R – одягається на лоб, підходить для мисливців, рибалок, інших категорій діяльних осіб. Налобники рятують, коли потрібно будь-що звільнити руки, але і без світла теж обійтися не можна. Одна з важливих вимог – налобна модель ліхтарика не повинна важити понад сто грамів. Оскільки вони кріпляться на голову власника, і, очевидно, повинні бути якомога зручнішими і легкими. Налобники цінуються особливо людьми з нестандартними захопленнями – дигерами, сталкерами, спелеологами, аквалангістами.

Видає максимальну яскравість 1200 люменів, а відстань дії – 145 метрів. Світить на діоді Luminus SST40, генеруючи освітлення білого та червоного відтінку. Цей екземпляр можна застосовувати як ручний прилад. Для комфорту фіксації є кліпса. Ззаду є магніт, так що прилад можна примагнічувати до залізних поверхонь. Це зручно, наприклад, у випадку, якщо власник знаходиться під автомобілем і ремонтує що-небудь. Тримати на голові в такому разі некомфортно, але магніт рятує.

Fenix HM61R

Працює виріб у восьми різних режимах. Тобто – у білому світлі п'ять, і у червоному світлі три режими. У налобнику втілено можливість запам'ятовування за замовчуванням останнього активного режиму. Найменша яскравість досягає одного люмена, а найбільша дорівнює 1200 люменам. Промінь долає відстань від 8 до 145 метрів. Маленького рівня світла вистачить для того, щоби щось знайти в наметі, висвітлити перед собою простір. Матове скло сприяє рівномірному освітленню. Для чого необхідне червоне світло? Цей тип освітлення м'яко впливає на зір, якщо очі звикли до темряви – при білому світлі може бути засліплення, а червоний – оптимальний. Час світіння - від двох до чотирьохсот годин. При надмірному нагріванні корпусу яскравість автоматично знижується.

Fenix HM61R

Керується легко, буквально, за участю однієї кнопки. Елементами живлення є батарейки розміру 18650, також можна використовувати літієві батареї CR123A та акумулятори LiFePO4 форм-фактору 16340. Заряджання можливе як за допомогою USB, так і при використанні магніту. Про рівень заряду користувач отримує інформацію через кольорову індикацію, що дуже зручно, знову ж таки. Якщо блимає червоне світло, потрібно терміново зарядити ліхтар.

У носінні налобник так само зручний, як і в управлінні. Є спеціальний ремінець, він має два регулювання – навколо та зверху голови. Можна пристосувати під будь-який головний убір. Кріпиться дуже надійно, не сповзе і не злетить під час активних рухів, можна не хвилюватись. Ремінець із силіконовою вставкою запобігає попаданню рідини в очі, якщо власник зайнятий інтенсивною роботою, та спітнів.

Габарити моделі складають 10,1×4,6×3,6 сантиметра, а важить вона трохи менше ніж сто грам.

Ціна на сайті

Fenix ​​TK26R

Fenix TK26R

Ця новинка, Fenix ​​TK26R, віднесена до різновиду тактичних виробів. Із чого зрозуміла її сфера застосування. З таким ліхтарем особливо зручно відправитися на полювання, турпохід, займатися пошуково-рятувальною діяльністю. Найбільший світловий потік – півтори тисячі люменів, а дальність дії сягає 350 метрів. Для живлення прийнятний літій-іонний акумулятор 18650. Крім того, можна брати дві літієві батареї CR123A. А головне – тепер можна його заряджати, використовуючи сучасний роз'єм USB Type-C.

Fenix TK26R

Для забезпечення солідної далекобійності передбачена, відповідно, велика лінза, а тому й головна частина тут досить велика. Застосовується світлодіод Cree, при використанні якого вдається отримати зелене та червоне освітлення. А ще до складу увійшов діод Luminus і він генерує холодне біле освітлення. Тактичні ліхтарі переважно задіяні на полюванні, і не секрет, що зелене світло особливо в цьому допомагає. Особливість зору тварин така, що зелений відтінок світла вони розрізняють гірше. А якщо й розрізняють, то небезпечним його не рахують. Що на руку мисливцям – любителям вирушити за здобиччю вночі. Доступні сім режимів свічення ліхтаря.

Fenix TK26R

Акумулятор моделі витримує надзвичайні температури – від -35 до +45 градусів за Цельсієм. Це означає, що ліхтар буде з вами завжди, за будь-якої погоди, за будь-якого сезону, будь то літо чи зима. Кліпса знімна, для керування зробили відразу три кнопки. Клавіша круглої форми в «хвості» служить для включення та вимкнення. Кнопка овальної форми потрібна для активації режиму. Бічна клавіша спереду дозволяє підібрати колір. Щоб прилад запрацював, трохи натисніть на тактичну кнопку, без клацання. Якщо потрібно вимкнути, то лише відпустіть її. Повне натискання (до натискання) включає новинку на довгий час. Для вимкнення слід знову натиснути кнопку до клацання.

Fenix TK26R

Є кольорова індикація, як і в багатьох інших виробах, що повідомляє власника про стан батареї. Залежно від рівня зарядженості світить зелене або червоне світло, і воно може бути постійним або миготливим. Крім того, що виробники добре продумали функції ліхтаря, він ще й дуже міцний. Довжина екземпляра становить 15 сантиметрів, а вага – 157 грамів.

Ціна на сайті

Fenix HL18RW

Fenix HL18RW

Виріб Fenix HL18RW – налобна модель, що має шість режимів світіння. Найбільша яскравість складає п'ять сотень люменів. Функціонує на акумуляторі ємністю 1300 мАг, але сумісна з двома іншими елементами живлення. Fenix HL18RW має надійний захист від води, підходить для більшості видів активностей на свіжому повітрі. Користуватися виробом можуть спортсмени, туристи, рибалки, а також інші категорії людей як з метою дозвілля, так і професійних. Світить на дистанцію максимум 85 метрів.

Fenix HL18RW Blue

Налобник оснащений одразу декількома світлодіодами. Нейтральне біле світло виходить завдяки наявності Cree XP-G3 S3 та Everlight 2835. У обох моделей діодів ресурс роботи складає п'ятдесят тисяч годин. До речі, діоди Creе – продукція найвідомішого американського виробника. Вони затребувані і мають відмінну репутацію завдяки своїй потужності, інноваційності, великому ресурсу експлуатації. Фірма постійно працює над новими розробками.

Керування здійснюється при використанні двох кнопок. Крім того, з особливостей:

  • в режимі очікування показник струму лише один міліампер;
  • можна заблокувати прилад;
  • підходить для щоденного використання;
  • корпус пластиковий. Ще до складу включено авіаційний алюміній;
  • кут нахилу може бути налаштований на шістдесят градусів.

Fenix HL18RW

Акумулятор - оригінальний Fenix. Ремінець, яким забезпечений виріб, нового типу, з перфорацією та отворами для вентиляції. Зовні є світловідбивні вставки, що дуже зручно. Великий плюс налобників торгової марки в тому, що вони справді досить комфортно сидять, і ви їх практично не помітите і не відчуєте на собі під час використання. Можна одягати і просто на голову, і на головний убір, регулювання дуже просте.

Зручна Micro-USB зарядка - звичайно, не Type C, але досить поширена.

Розміри ліхтаря: 5,8 * 4,2 * 3,7 сантиметра. Важить 80 грам. Стандарт захищеності від вологи та бруду – IP66. Функціонує при температурах від -35 до +45 градусів за Цельсієм.

Ціна на сайті

Fenix TK22UE

Fenix TK22UE

Тактичні варіанти спочатку були затребувані у військових, встановлювалися на знаряддя знищення противника. Природно, специфіка застосування наклала відбиток на особливості ліхтарів. Тактичні вироби виконуються максимально захищеними, стійкими до різноманітних впливів та пошкоджень. А це можуть бути будь-які фактори – бризки, удари, вібрації та інше, та інше. Ось і ця новинка стала винятком.

Fenix TK22UE

Тактична модель ліхтаря Fenix TK22UE видає найбільшу яскравість 1600 люменів і світить на максимальній дистанції 405 метрів.

Fenix TK22UE

Прилад став черговим удосконаленням моделі ТК22, отримавши посилення таких якостей, як міцність, потужність, функціональність.

Fenix TK22UE




Стійкий до різних температур, в робочому стані і в лютий мороз, і в спеку. Витримує навіть тиск коліс автомобіля. Міцний, надійний - корпус моделі зробили з металу алюмінію А6061-Т6 з відмінною якістю.

Комплектація також на висоті

Довжина моделі – 15 сантиметрів, а діаметр корпусу дорівнює лише 2,6 сантиметра. Важить екземпляр лише 150 грам.

Ціна на сайті

Велофара Fenix BC30V20 LUMINUS SST40 2020

Велофара Fenix BC30V20 LUMINUS SST40 2020

Ринок світла для велосипедів – це та область, яка є дуже перспективною, а тому логічно, що багато фірм зайнялися випуском таких виробів. І, звичайно, Fenix не залишився осторонь. Підхопивши тенденцію, він пропонує своїм покупцям практичні пристрої із новітніми діодами, чудовими технічними характеристиками. А ціна залишається "бюджетною". Фара для велосипеда Fenix BC30V20 є покращеним варіантом ліхтаря BC30. Здатна видавати дуже яскраве освітлення 2200 люменів, а промінь поширюється на дистанцію 187 метрів.

Велофара Fenix BC30V20 LUMINUS SST40 2020

Гарне освітлення на дорозі – запорука не лише комфорту, а й безпеки всіх учасників руху. Fenix, знаючи про це, розробляє для велосипедистів дуже добротні та ефективні моделі велофар. Як і цей екземпляр. Тут використано два світлодіоди фірми LUMINUS SST-40-N5. Фара дає дуже якісний огляд навколишньої реальності. З особливостей – тут реалізовано систему подвійних променів. Тому ви зможете добре бачити і на ближній, і на дальній відстані. Застосовуючи висхідне відображення променя, можна отримати допоміжне світло перед двоколісним транспортом, там, де звичайне світло від фари не діє. Завжди безпечне катання під час використання фари китайського виробника.

Велофара Fenix BC30V20 LUMINUS SST40 2020

Професійну фару створено спеціально для їзди в горах. Це, як сказано вище, покращена версія моделі BC30. Порівняно з попередницею, фара отримала куди більший час роботи, полегшений корпус, і суворіший стандарт водонепроникності – IP67. Генерує велофара приємне біле висвітлення. Великий кут огляду в 85 градусів забезпечить відмінне огляд, і дозволяє чудово орієнтуватися на місцевості.

Ще одна виграшна риса – модель також може застосовуватися і як нашлемна версія. Два варіанти використання в одній версії. Просто беріть допоміжний аксесуар Fenix ​​ALD-08.


Доступні шість рівнів експлуатації. Зроблено колірну індикацію, яка допоможе вам дізнатися про рівень зарядженості батареї. До речі, джерелами живлення тут є дві літій-іонні батареї 18650, що перезаряджаються. Також сюди підходять акумулятори типу CR123A (необхідно чотири екземпляри для світіння моделі).


Стан зарядженості демонструє кнопка, що знаходиться зверху на корпусі.

Велофара Fenix BC30V20 LUMINUS SST40 2020

Також є дистанційне керування світлом фари, яке допоможе не відволікати увагу під час руху.

Габарити велофари становлять: 12*5*3,2 сантиметри. Важить вона 154 грами.

Цена на сайте

Fenix AOT-02 и AOT-01

Fenix AOT-02

Фірма Fenix ​​відома не лише своїми ліхтарями різних категорій та призначення, а також аксесуарами для зручної роботи приладів. Одним із таких є дифузійний фільтр Fenix ​​AOT-02. Навіщо потрібні фільтри? Кольорові та дифузійні світлофільтри служать для перетворення світлового потоку ліхтаря. Іноді для певної діяльності потрібно отримати, наприклад, освітлення червоного або зеленого відтінку. В основному, такі пристрої потрібні мисливцям і рибалкам. Оскільки певні кольори є непомітними для тварин, птахів та риби, люди користуються цим, щоб не злякати видобуток. Крім того, світлофільтри можуть застосовуватись, наприклад, для подачі сигналу.

Крім того, деякі кольори просто більш м'яко впливають на органи зору, і переважно у конкретних ситуаціях, переважно, у туризмі. Щоб не купувати спеціально ліхтарі із кольоровими світлодіодами, можна обійтися такими варіантами.

Аксесуар легко комбінується з багатьма освітлювальними приладами, допомагаючи змінити тип і колір освітлення. Так, можна змінити колір променя, а також трансформувати спрямований промінь на розсіяний. Тим самим можна як висвітлити свій шлях, так і сигналізувати при НП іншим членам групи або рятувальникам. Модель виготовлена ​​із міцного пластикового матеріалу. Міцний та практичний аксесуар має довжину 13,3 сантиметри, а діаметр – 4,65 сантиметри.

Цена на сайте

Fenix ALF-18

Fenix ALF-18

Те ефективне пристосування - перехідник, дає можливість перетворити батарейку 18650 на акумулятор форм-фактора 21700. Модель Fenix ALF-18 складається з добротної пластмаси з гарною якістю. Габарити складають 6,1 х 2,2 сантиметра, важить виріб 6,1 грама.

Перехідник стійкий до впливу води та механічних пошкоджень, при цьому він не несе в собі загрози для здоров'я людини. Мідний плюсовий контакт дозволяє добре проходити електричному струму. Подібний помічник нагоді, наприклад, у подорожі, коли є девайси на обидва форм-фактори батарейок.

Ціна на сайті

Висновки

Шукаєте, чим поповнити колекцію улюблених ліхтарів, який прилад із собою взяти у майбутній похід, що використовуватиме для прогулянки на велосипедах? Компанія Fenix ​​на це вже дала багато відповідей, побалувавши своїх користувачів свіжими моделями. Зараз саме час оновити чи запастися необхідним, оскільки попереду на нас чекає літо, і нові пригоди. Кожен ліхтар Фенікс має чудові технічні якості, функціональний та простий у застосуванні, а також відповідає сучасним вимогам та нормам. Чудове виконання – акуратні корпуси, без люфтів, міцні, зносостійкі, з відмінним захистом електроніки, здатні витримувати чималі механічні дії. І крім цього – ліхтарі Фенікс відносно недорогі. І це правильно – тому, як гарне освітлення в будь-яких ситуаціях має бути доступне кожному. З цими моделями темрява більше не страшна, і не перешкода для роботи і відпочинку. А корисні аксесуари зроблять експлуатацію ліхтарів ще зручнішою та продуктивнішою.
І насамкінець, відкриті вакансії у сфері туризму, можна переглянути на сайті Jooble.