SkyRC – досить молода китайська компанія, яка вийшла на ринок у 2008 році. Але навіть за короткий термін свого існування, даний виробник став одним із найкращих у своєму сегменті. SkyRC виготовляє професійні зарядні пристрої, різноманітні перехідники, адаптери, температурні датчики та багато іншого. Технологія виробництва відповідає сертифікатам ISO 9001:2008, що підтверджує високу якість продукції. Тепер вироби компанії SkyRC є і в нашому інтернет-магазині.

Зарядні пристрої

Зарядні пристрої SkyRC дозволять зарядити практично будь-який акумулятор як від змінного, так і від постійного струму. Головне – це зробити правильний вибір із усього різноманіття представлених товарів. Ось невеликі описи, щоб вам було легше орієнтуватися:

  1. SkyRC D100. Зарядний пристрій з вбудованим блоком живлення, яке може працювати як від постійного, так і змінного струму. У цієї моделі відразу два високострумові порти (до 10 А), а тому сумарна потужність заряду може досягати 100 Вт. Є до 20 налаштувань заряду та розряду, а також можливість керувати пристроєм через комп'ютер чи смартфон. Підтримує літієві, нікелеві та свинцеві батареї.
  2. SkyRC e450 Charger. Невеликий зарядний пристрій з можливістю заряджання літієвих (2-4S) та нікелевих акумуляторів (6-8S). Особливо можна записати вбудований балансувальник, якому не потрібні додаткові перехідники та адаптер. Незважаючи на те, що пристрій не має екрана, він все одно може відобразити поточний заряд батареї за допомогою різнокольорових індикаторів.
  3. Серія IMAX B6 (Original, AC, mini). Ці зарядні пристрої відрізняються великим набором різноманітних функцій. Вони сумісні практично з усіма акумуляторами. Крім того, ці девайси відрізняються високою потужністю заряду та розряду, а також можливістю заряджати батареї навіть із великою кількістю банок. Між собою вони відрізняються тільки таким чином: Original – стандартна модель, яка з'явилася першою та одразу стала популярною, AC – версія із вбудованим блоком живлення, mini – модель зі зменшеними габаритами та підвищеною потужністю.
  4. SkyRC s60. Невеликий, але максимально функціональний зарядний пристрій. Воно здатне розпізнавати хімічний склад акумулятора, його ємність, напругу та багато інших даних. Також на пристрої розміщено екран, який дозволяє контролювати процес роботи пристрою. Крім того, у SkyRC s60 є вбудований блок живлення, а тому девайс може працювати від мережі 220 Вольт.
  5. SkyRC e660. Пристрій , яке зможе зарядити навіть високострумові батареї. Його можна використовувати навіть для заряджання автомобільних акумуляторів. Працювати може як від постійного, так і змінного струму. Цей пристрій можна використовувати для заряджання та розряджання різних літієвих, нікелевих та свинцевих акумуляторів. Крім того, він має вбудований балансувальний порт зі струмом 300 мА.
  6. SkyRC MC3000. Зарядний пристрій зі слотами під стандартні акумулятори. Підтримує безліч різних типорозмірів та видів батарей. Заряджати можна одразу до чотирьох акумуляторів одночасно. Крім того, зарядний пристрій може відображати всю інформацію про акумулятори та повністю контролювати процес заряджання/розряджання.
  7. SkyRC Q200. Сучасний зарядний пристрій , що дозволяє заряджати до 4 акумуляторів різних видів і розмірів одночасно. Сумарна потужність досягає 200 Ватт, а розподіл струму може відбуватися нерівномірно. Це професійний інструмент з неймовірно великою кількістю функцій.

Аксесуари

Щоб пристрої від SkyRC працювали повноцінно, до них слід докуповувати різноманітні аксесуари. Вони зможуть розкрити весь потенціал цих зарядних пристроїв та збільшити їхній функціонал. Серед таких аксесуарів – балансувальні плати, блоки живлення, розподільні щити, температурні датчики та багато іншого. Все це також можна придбати на сторінках нашого інтернет-магазину.

Підсумки

Якщо ви шукаєте якісний, надійний та багатофункціональний зарядний пристрій, вибирайте вироби виробництва компанії SkyRC. Вони забезпечують комфортну роботу та безпроблемну зарядку/розрядку найрізноманітніших акумуляторів.