Весна 2020 року, а потім і літо, це відмінний привід кудись відправитися, змінити обстановку, розвіятися та відпочити. Хто ж не мріє час від часу подорожувати чи принаймні вибиратися на пікніки. І багато речей сприяють тому, щоб відпочинок був куди зручнішим, приємнішим і пам'ятним. Наприклад, такі звичні для кожного прилади, як ліхтарі. Без них складно орієнтуватися вночі і у вечірній період будь-де, де немає нормальних джерел світла. На ринок випускаються безліч варіантів потужних і невеликих ліхтарів, а зараз ми поговоримо про один із брендів. І це марка Wuben, під якою випускаються ліхтарики кишенькового формату.

Наведена нижче інформація про виробника.


Компанія Wuben

Компанія займається випуском ліхтарів, починаючи з 1981 року. В основному під торговою маркою Wuben на ринок виходять ручні моделі світлодіодних ліхтарів. Їхня сфера застосування – рибалка, туризм, полювання, професійна діяльність на підприємствах охорони, а також інші ситуації на практиці.

Фірма почала активно освоювати зовнішній ринок із 2017 року. За недовгий період вона зуміла досягти популярності у багатьох країнах. У 2018 році асортимент товарів був розширений: у лінійці з'явилися міні-ліхтарі, крім того, прилади з ТІР-оптикою (освітлення зблизька) та тактичні варіанти. У 2019 році випущено ультрафіолетовий ліхтар для різних фахівців, а також було представлено кілька побутових моделей. Специфіка виробів бренду полягає в тому, що майже всі вони акумуляторні. Ліхтарі оснащуються вбудованими зарядними пристроями від порту USB.

Компанія слідує за ритмом часу, і є прихильником інноваційних технологічних рішень. Тому, у продукції бренду можна зустріти все більш популярні літій-іонні елементи 21700. Як правило, вироби Wuben працюють на змінних осередках найпоширеніших типорозмірів: 18650, 26650, 16340 та 10180.

Крім ліхтарів фірма відома ще й своїми тактичними ручками. Тактичні ручки застосовуються для самооборони. Така ручка може включати склобій, ліхтарик, і при цьому служити цілком звичайною приналежністю для письма. Це універсальна і корисна річ, крім того, має досить малий розмір і вагу.

Виробничі потужності фірми знаходяться у Шеньжені Китаю. При створенні виробу проходять серйозну перевірку та огляд щодо можливих шлюбів. Тому якість продукції не підлягає сумніву. У штаті компанії працюють понад чотири сотні фахівців різного профілю. Фірма має власну лабораторію де тестується продукція. Ліхтарі сертифіковані за системами CE та ROHS.

Нові пропозиції від Wuben

У 2020 році було вироблено кілька свіжих моделей ліхтарів Wuben. До них відносяться:

  • Wuben P26;
  • Wuben TO46R;
  • Wuben T70 Camo;
  • Wuben E05.

Велику популярність здобув ліхтар Wuben E05. Це дуже невеликий і легкий ліхтар, що поміститься буквально на долоні. Подібний мініатюрний прилад дає яскраве освітлення 900 люмен, а працювати без підзарядки він може 115 годин. Досить міцний, міцний корпус, захищений від зовнішніх факторів, гарантує довгу, ефективну та якісну роботу ліхтаря. Розглянемо ліхтар докладно.

Wuben E05

Модель Wuben E05 позиціонується, як туристичний кишеньковий ліхтарик, розрахований на щоденне використання. Це досить легкий виріб, важить лише 40 грам. Довжина ліхтаря становить 8,8 сантиметрів. Незначні розміри моделі дають їй величезну перевагу для використання як EDC-варіант. Цей ліхтарик здатний видавати освітлення яскравістю 900 люмен, а дальність дії досягає 130 метрів. Таких значень вистачить, щоб використовувати модель з побутовою метою вдома, на прогулянці, при відпочинку на природі.

Світіння ліхтаря Wuben E05 не має пульсації, воно дуже добре сприймається людиною, без будь-якого дискомфорту. Вбудований магніт дозволяє фіксувати ліхтар на металевих поверхнях, що особливо оцінять автомобілісти. Для використання, наприклад, під час походу у наметі передбачили матовий плафон-розсіювач. Це зроблено для того, щоб світло не шкодило зору. Елементом живлення є літій-іонний акумулятор популярного форм-фактору 14500. Заряджання здійснюється за допомогою комплектного Micro USB кабелю.

Модель оснащена високоякісним світлодіодом CREE XP-L. Чотири основні режими роботи, а також два спеціальні режими – стробоскоп та SOS. У режимі Turbo ліхтар генерує 900 люменів максимально, при цьому працює три хвилини. У режимі High вдається отримати світло яскравістю 150 люмен, що працює три години. У режимі Mid максимальний світловий потік досягає 30 люменів, а світить прилад протягом 11 годин. У режимі Low яскравість лише один люмен, а працює протягом 115 годин.

Керується ліхтарик кнопкою, розташованою зверху в головній частині корпусу. При повторному включенні активується режим, який був використаний раніше. Кнопка також демонструє рівень заряду батарейки: 0-15%, 15%-29%, 30%-79%, 80%-100%. Ви завжди знатимете про стан заряду акумулятора.

Творці виробу подбали про те, щоб він був захищений від найрізноманітніших зовнішніх факторів. Ліхтар може переносити удари, також він добре працює у воді. Протягом однієї години на глибині до двох метрів під водою виріб світить так само добре, як у стандартних умовах. Корпус виготовлений з анодованого алюмінію. Він настільки міцний, що витримує тиск від коліс автомобіля, що проїжджає по ньому. Практична модель підійде для використання у туризмі.

Стандарт захисту від вологи та забруднень – IP68. Виробники дають офіційну гарантію на ліхтар терміном п'ять років.

Wuben P26

Багатофункціональний ліхтар Wuben P26, головна особливість якого – наявність ультрафіолетового світла з довжиною хвилі 365 нм. Таке світло допомагає у різних заняттях, як правило, професійної спрямованості: у медицині, криміналістиці, промисловості, мінералогії та ін. У виробі також передбачено біле освітлення, а керування здійснюється за допомогою двох кнопок. Працює ліхтар як від трьох стандартних "мізинчикових" батарей або NiMH акумуляторів AAA (LR03), так і від літій-іонного акумулятора 18650.

Одна кнопка моделі Wuben P26 активує біле світло, а друга – ультрафіолетове освітлення. Кнопки діють незалежно один від одного, за допомогою яких можна як включати або відключати необхідний режим, так і перемикатися між різними режимами.

Всього доступні три режими освітлення. Найбільший світловий потік досягає п'ятисот люменів, а найбільша відстань дії становить 150 метрів. Світлодіодів два: CREE XP-G2 LED + UV LED 365 нм 2 Вт. Можна заблокувати ліхтар, щоб він сам не включався в процесі носіння в кишені або сумці. Для цього потрібно тричі натиснути кнопку "W".

У моделі застосовується лінза із мінерального скла із захисним покриттям від подряпин. За її участі проходить до 99% світла, що генерується двома світлодіодами. Як і інші моделі, ця належним чином захищена від пошкоджень та факторів середовища. Стандарт водонепроникності – IP68. Прилад функціонуватиме годину навіть при зануренні у воду на глибину до двох метрів. За умови, що є кільця ущільнювачів з нанесеним спеціальним мастилом.

Весить модель 117 грамів, а довжина налічує 13 сантиметрів. Ліхтар знайде застосування у туризмі, на полюванні, у професійній діяльності.

Wuben TO46R

Потужний ліхтар Wuben TO46R з TIR-оптикою, використовувані світлодіоди – Cree XP- G3. Генерує м'яке світло, яке ефективне на ближніх та середніх дистанціях. Найбільший світловий потік – тисяча люмен. Дальнобійність складає 135 метрів. Як елемент живлення застосовується батарейка 18650, а заряджання здійснюється через Micro-USB.

Цей ліхтар отримав відразу три світлодіоди CREE XP-G3. Вони здатні функціонувати аж 100 тисяч! За рахунок цього вдається отримати таке яскраве висвітлення. Для користувача є п'ять режимів світіння. Причому, якщо необхідно зменшити витрати енергії акумулятора, для цього достатньо знизити яскравість світла. Режими роботи наступні:

  • Максимальний – Турбо. Максимальна яскравість освітлення становить 1000 люмен, час роботи – 1,7 години. Якщо скоротити яскравість до 604 люмен, час роботи збільшується до трьох з половиною годин.
  • Середній режим – ліхтар генерує світло яскравістю 200 люмен. У цьому режимі він може працювати сім годин.
  • Низький режим – яскравість світла становить 38 люмен. Ліхтар може пропрацювати безперервно протягом 56 годин.
  • Нарешті, в режимі «Світлячка» модель видає яскравість сім люмен, а його час роботи становить 125 годин.

Якісна оптика забезпечує найкращий рівень освітлення. Модель ліхтаря має ультра-прозору оптичну систему Carclo. З її допомогою вдається генерувати оптимізований плавний промінь світла.

Маленький ліхтар моделі Wuben TO46R чудово поміститься у вашу сумку, валізу або кишеню одягу. Довжина ліхтарика становить 12 сантиметрів, а важить 81 грам. Корпус виконаний із надійного матеріалу – алюмінію. Конструкція його така, що вдається здійснювати ефективне відведення тепла. А технологія ATR допомагає контролювати температуру виробу. При підвищенні температури зменшується напруга, завдяки чому модель гарантує тривалий термін експлуатації.

Надійний, захищений від зовнішніх факторів, ліхтар просто переносить падіння з висоти до півтора метра. А також може світити під водою на глибині до двох метрів протягом однієї години. Він підходить для застосування в активному відпочинку.

Wuben T70 Camo

Компактний та потужний ліхтар Wuben T70 Camo, корпус виконаний у камуфляжному забарвленні . Це виділяє модель серед інших звичних приладів із темного кольору корпусами. На одному заряді акумулятора може світити до 35 годин. Модель буде вашим надійним супутником під час турпоходів, квестів, нічних рибалок та інших видів відпочинку.

Ліхтарик видає неймовірну яскравість світла в 4200 люмен. А в мінімальному режимі роботи світловий потік становить лише 40 люменів. Тут використовується високоякісний світлодіод XHP70.2 відомого виробника діодів CREE. Доступні чотири основні режими світіння, крім того, є кілька аварійних режимів. Режим “SOS” необхідний для подачі сигналу про лихо в надзвичайній ситуації, що дуже важливо у туристичній діяльності. Режим "Стробоскоп" допоможе збити з пантелику противника. Найбільша відстань, яка може долати промінь світла, становить 250 метрів.

Використовується літій-іонний акумулятор 26650. Замінити його за необхідності не складе. За допомогою роз'єму USB-C можна заряджати ліхтар від павербанка, адаптера для мобільного телефону або ноутбука.

Ліхтар Wuben T70 Camo має індикатор рівня зарядженості. Таким чином, ви завжди зможете контролювати запас енергії у ліхтарику. Це також допомагає вчасно зарядити акумулятор.

Коли модель використовується під час активного відпочинку, завжди існує ризик того, що вона потрапить під дощ, забрудниться у багнюці тощо. Але для виробу Wuben T70 Camo це не проблема, оскільки тут передбачено захист від вологи та пилу. Стандарт – IP68. Ви можете також завантажити прилад під воду на глибину до двох метрів. І там він цілком нормально функціонуватиме протягом однієї години. Практичний виріб.

Ще одна перевага – міцний і надійний корпус із алюмінієвого сплаву. Застосовувати ліхтар можна і для відпочинку на природі, і для професійних цілей, де потрібне якісне освітлення. До того ж, йому не страшні подряпини та стирання.

Весить модель 164 грами, а в довжину досягає майже 14 сантиметрів.

Висновки

Тепер вам відомо, які нові моделі ліхтарів створила компанія Wuben для своїх споживачів. У 2020 році можна придбати компактні, високоякісні, потужні вироби, які бездоганно виконують покладені на них завдання. Це прилади для освітлення із сучасною ефективною оптикою, зручні в управлінні, захищені від зовнішніх факторів. Вони широко використовуються і вдома в побуті, і на відпочинку, і в професійних цілях. Крім того, ці ліхтарі мають невисоку вартість, а розраховані на тривалий термін експлуатації. Вибирайте для своїх потреб практичні ліхтарі Wuben, щоб завжди мати якісне світло у будь-яких ситуаціях.