У швидкому ритмі сучасного життя велосипед давно перетворився із захоплення для активних людей на необхідний у міських умовах засіб переміщення. Оскільки велосипедист є повноцінним учасником дорожнього руху, на нього поширюється низка правил, яким має відповідати його транспорт. Особливо це стосується наявності яскравої велофари, призначеної не тільки для освітлення дороги, але й для забезпечення видимості велосипедиста для автомобілістів у темну пору.

Вибір велофари — відповідальне завдання, оскільки від цього залежить комфорт та безпека під час прогулянки велосипедом. Часто велосипедисти не знають, що краще: звичайний тактичний ліхтар або світлодіодна велофара, оскільки іноді їх характеристики можуть бути наближені один до одного. Щоб зрозуміти різницю між цими типами ліхтарів, ми рекомендуємо ознайомитись із статтею, яка дасть відповіді на головні питання:

  • як вибрати джерело освітлення на кермо велосипеда;
  • на які параметри варто звернути увагу;
  • рейтинг найкращих велофар, розбір особливостей їх застосування та характеристик.

У статті порівнюються три найкращі велофари від Fenix: BC30 V20, BC30R 2017 та BC25R. Купити світлодіодну велофару, що сподобалася, ви можете в нашому інтернет-магазині.

Велофара Fenix BC30 V20 Велофара Fenix BC25R Велофара Fenix BC30R 2017

Читати далі