Набір Fiskars сокира-колун Х21 + Ніж кухарський (170054)

 Додати в обране
 Додати до порівняння
Категорії: Інструмент,Сокира
Теги: fiskars
  • Огляд

    Опис набору Fiskars сокира-колун Х21 + Ніж кухарський (170054):

    Сокира-колун X21 виробництва фінського бренду Fiskars призначена для розщеплення колод середнього розміру на Поліна. Даний інструмент розроблений в першу чергу для колки дров.

    Сокира-колун X21 ідеально збалансований по довжині і вазі. Всього одного удару цієї сокири-колуна досить, щоб розрубати поліно навпіл.

    Оновлене структурне покриття топорища Softgrip подовжене.

    Головною примітною особливістю даного сокири є оновлена форма леза-закруглені краї дозволяють набагато легше витягувати інструмент з колоди. Антифрикційне покриття леза подвійного гарту значно підвищує продуктивність роботи, а також продовжує термін використання.

    Оптимально підібраний кут заточування леза, який становить 35°. Варто відзначити, що топорище виконано зі спеціального матеріалу FiberComp — це скловолокно композитного типу, яке прийнято використовувати для виготовлення інструментів преміум класу. Цей матеріал характеризується особливою легкістю, підвищеною міцністю і небувалою твердістю. Завдяки інноваційній конструкції і особливому типу покриття, рукоять не ковзає в долоні, а наявний на конструкції наконечник не дасть випасти інструменту з рук.

    Універсальність сокири-колуна Х21 підтверджується практичністю використання. Якісне покриття захищає інструмент від вологи, різкого перепаду високих і низьких температур, а також від інших складних умов експлуатації. Лезо запресоване в рукоять під впливом високого тиску.

    Ніж кухарський:

    Простий у використанні і легко чиститься великий ніж загального призначення із захисною оболонкою. Захисний піхви запобігають лезо від затуплення в посудомийній машині, і безпечному зберіганні в ящику. Міцний ніж з нержавіючої сталі, 20 см

  • Характеристики
    Тип товаруІнструмент
    БрендFiskars
    Типсокира
    Довжина см72,2
    Вага кг1,846
    Матеріалсталь
    Гарантія25 років
  • Набір Fiskars сокира-колун Х21 + Ніж кухарський (170054) відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Набір Fiskars сокира-колун Х21 + Ніж кухарський (170054)
    Сокира-колун X17 підійде для рубки полін універсальність сокири-колуна Х21 підтверджується практичністю використання. Якісне покриття захищає інструмент від вологи, різкого перепаду високих і низьких температур, а також від інших складних умов експлуатації. Лезо запресоване в рукоять під впливом високого тиску.середнього розміру.
    Артикул:170054
    Цей товар є недоступним для покупки
    2 699 грн.
    Купити частинами, розстрочка 3 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?