Пила Gerber 2005 Gator EABSaw, 22-41457 Original

Категорії: Інструмент,Пила
Теги: gerber
  • Огляд

    Gerber

    Опис пили Gerber 2005 Gator EABSaw, 22-41457:

    Ніж-пила моделі Gator Exchange-A-Blade є одним з кращих варіантів для заміських поїздок. Вона легко справляється з типовими туристичними завданнями, а також тими завданнями, які можуть бути актуальні для мисливців. Даний інструмент укомплектований відразу двома лезами, кожне з яких призначене для певного кола робіт. Одне з лез краще справляється з розпилюванням деревини, оскільки має великі добре загострені зубчики. Фактичне збільшення довжини ріжучої кромки сприяє тому, що для розпилювання волокнистої деревини потрібно докласти набагато менше зусиль. Зубчики другого полотна менше за розміром, а тому воно служить для акуратного розпилювання більш щільних матеріалів, таких як кістки.
    Кожне з полотен зроблено зі сталі, стійкої до впливу води. Це дозволяє використовувати ніж-пилу в польових умовах без необхідності складного догляду за металом. У той же час, обрана марка сталі містить достатню кількість вуглецю, щоб пила довго тримала заточку і підходила для робіт з твердими матеріалами. Довжина обох лез становить 16,9 см.вони легко кріпляться до рукоятки за допомогою спеціального механізму і при необхідності одне лезо замінюється іншим в лічені миті.Рукоятка пили зроблена зручною і практичною. Її форма підібрана таким чином, щоб ніж-пилу було зручно не тільки тримати в долоні, але і довгий час працювати з великим навантаженням. Для неї обраний якісний і зовсім не ковзний матеріал-Gator-Grip. На кінці рукоятки виробники зробили невеликий отвір, щоб туди можна було протягнути темляк і накинути його на зап'ясті в якості страховки від вислизання пилки під час роботи.Довжина інструменту в робочому стані становить 39,5 см.під час перевезення ця складна пила має розмір всього 22,3 см. важить Gator Exchange-A-Blade 306,2 грама.

    Особливість:

    • два полотна з зубчиками різного розміру;
    • довжина кожного полотна-16,9 см;
    • пила виготовлена з нержавіючої сталі;
    • для рукоятки використовується Gator-Grip;
    • зручна складна конструкція;
    • інструмент важить 306,2 грама;
    • на рукоятці зроблено отвір для темляка.

    Гарантія: Виробники підтримують гарантію на випадки виробничого браку протягом усього періоду використання ножа-пили Gerber зі змінними полотнами.

  • Характеристики
    Тип товаруІнструмент
    БрендGerber
    Типпила
    Довжина см40 (Загальна); 17 (леза)
    Вага кг0.306
    МатеріалGator-grip (рукоятка)
    Гарантія25 років
  • Пила Gerber 2005 Gator EABSaw, 22-41457 Original відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Пила Gerber 2005 Gator EABSaw, 22-41457 Original
    Gator Exchange-a-Blade Saw-це складна пила з двома лезами в комплекті. Вона легко впорається з будь-якими видами робіт, які актуальні для туристичного походу, або поїздки на полювання-риболовлю. А додаткова перевага даної моделі-незначна вага.
    Артикул:22-41457
    Цей товар є недоступним для покупки
    1 120 грн.
    Купити частинами, розстрочка 3 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?