Тактична ручка Grand Way 33087

Теги: grand way
  • Огляд

    Опис тактичної ручки Grand Way 33087:

    Саме поняття" тактична ручка " вже має на увазі, що це не просто інструмент для написання чого-небудь на папері або іншій поверхні, а ще й можливість для додаткових функцій. Так і є, модель Grand Way 33087 являє собою ручку, яку також можна використовувати в ціля самооборони в будь-яких екстремальних ситуаціях. Причому даний вид захисту є прихованим, що дає додаткову перевагу, адже на вигляд дуже схожа на звичайну ручку, тим більше дійсно всередині є стрижень з чорнилом і їм можна писати.

    Довжина становить всього 150 міліметрів, а важить вона всього 50 грам. Корпус ручки виготовлений з авіаційного алюмінію пофарбованого в чорний колір, і є дуже міцним. Крім того, весь корпус додатково покритий оксидним складом, який буде захищати інструмент від іржі і згубного впливу води.

    Модель тактичної ручки Grand Way 33087 володіє підвищеним функціоналом. Кінчик пишучого стрижня легко ховається всередині самого корпусу, а в разі необхідності стрижень можна замінити на інший аналогічний. Крім того, є сталева кліпса поєднується за кольором з корпусом, яка дозволить носити ручку на елементах одягу або рюкзаку.

    Шорсткість поверхні ручки дає хороше зчеплення з долонею і пальцями, тому навіть в рукавичках буде комфортно користуватися. У даній моделі реалізовані не тільки функції письма, але і склобою. А на закінченні задньої частини тактичної ручки є карбіл вольфраму, який відрізняється міцністю і твердістю. Крім того, є можливість використовувати ручку як стилус, а якщо розкрутити на частини - то можна виявити невеликий ніж.

  • Характеристики
    Тип товаруАксесуари
    БрендGrand Way
    Типтактична ручка
    Довжина см15
    КолірЧорний
    Вага кг0.05
    МатеріалАнодований алюміній
    Гарантія1 рік
    Приміткакулькова ручка, склобій, стилус, мінінож, кліпса
  • Тактична ручка Grand Way 33087 відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Тактична ручка Grand Way 33087
    Тактична ручка Grand Way 33087 зібрана в міцному корпусі з алюмінієвого сплаву. Модель забезпечена стилусом, який дає можливість працювати з компактною та іншою будь-якою електронікою, забезпеченою сенсорними екраном.
    Артикул:33087
     Під замовлення Доставка 1-5 днів
    544 грн.
    Купити частинами, розстрочка 3 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?