Ніж Grand Way 111142

Категорії: Ножі,Ножі GrandWay
  • Огляд

    Ніж Grand Way 111142

    Туристичний ніж Grand Way 111142 поєднує в собі прості форми та відмінні конструкційні рішення. Функціональність моделі очевидна - чим актуальний як при активному відпочинку, на пікніку або при туристичних вилазках, так і буде активним помічником на дачі або в побуті. Клинок форми дроп-поінт характеризується плавно зниженою лінією обуха. Точка вістря зазвичай опущена і при проколах чи ударних рухах знаходиться на осі навантаження. В силу цієї специфічної особливості меч виключно легко проходить в будь-який матеріал. Так полегшується навантаження під час проколювання, нарізки. Незважаючи на те, що зовнішній вигляд клинка нескладного ножа Grand Way 111142 виглядає неагресивно і навіть досить миролюбно, він дуже міцний. Його товщина становить 2,5 мм, що досить багато для невеликих габаритів. Для виготовлення клинка використовується сталь 420. Це універсальний матеріал для ножів, що використовуються у похідно-польових умовах. Переваги матеріалу включають виняткову корозійну стійкість, гнучкість і ударну в'язкість. Для робочого фіксування меч туристичного ножа 111142 оптимальний за своїми показниками. Рукоятка туристичного ножа Grand Way 111142 оформлена з пластику. Забезпечена упором для пальців, насічками та підпальцевою виїмкою. Це робить утримування моделі зручним у рукавичці або незахищеною рукою. У комплекті з моделлю передбачені піхви з нейлону кордур. Оскільки ніж універсальний у своєму призначенні, його область використання не обмежується походами і рибалками. Він може бути ефективно використаний і при звичайному приготуванні їжі, при облаштуванні табору та розведенні вогню.
    Відмінні характеристики, зручність використання та довговічність матеріалів виводять нову розробку від компанії до лідерів за затребуваністю серед сегменту нескладних універсальних клинків.

  • Характеристики
    Тип товаруНожі
    БрендGrand Way
    Тип ножанескладний
    Вид ножатуристичний, мисливський, для виживання
    Твердість клинка52-54 HRC
    Колір клинкасірий
    Матеріал клинка420
    Матеріал рукояткипластик, резина
    Загальна довжина255 мм
    Довжина клинка125 мм
    Товщина клинка2.5 мм
    Довжина рукоятки130 мм
    Колір рукояткичорний оранжевий
    Вага193 г
  • Ніж Grand Way 111142 відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Ніж Grand Way 111142
    Туристичний ніж Grand Way 111142 поєднує в собі прості форми і відмінні конструкційні рішення. Функціональність моделі очевидна - ніж актуальний як при активному відпочинку, на пікніку або при туристичних вилазках, так і буде активним помічником на дачі або в побуті.
    Артикул:111142
     Під замовлення Доставка 1-5 днів
    544 грн.
    Купити частинами, розстрочка 3 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?