Ніж Grand Way 21105

Категорії: Ножі,Ножі GrandWay
  • Огляд

    Ніж Grand Way 21105

    У подорожі, відрядженні, на природі чи відпочинку буде корисним мати свій набір інструментів. Компанія Гранд Вей розробила модель швейцарського ножа Grand Way 21105. Ніж містить у своїй рукояті перелік девайсів, які стануть у нагоді при приготуванні обіду та прийомі їжі. Розробники укомплектували модель Grand Way 21105 інструментами: нож з рівним заточуванням; >• Виделка;
    • Ложка;
    • Штопор;
    • Пляшкова відкривалка;
    • Консервний ніж.
    Наявність такого пристосування, яке вміщує в конструкції всі ці аксесуари, буде також корисно і в домашньому побуті. Зручно, коли не потрібно шукати прилади розкидані по ящику. Для виготовлення застосовується сталь із невеликим вмістом вуглецю. Матеріал виключно стійкий до корозії і не покриється темними плямами навіть при частих контактах з вологою або агресивними середовищами. Догляд за моделлю досить простий і не вимагає особливих труднощів від власника. Твердість сталі виробництва складає 52-55 одиниць HRC. Разом з невисокою жорсткістю вироби також мають гарний рівень ударної в'язкості і не сколюватимуться і тріскатимуться при випадкових ударах або падіннях. Заточити край можна за допомогою найпростішої точилки або мусату. Всі інструменти зручно укладаються в рукоять, оформлену з пластику. Зелений колір відповідає модному екостилю та вписується у похідні набори. Форма ручки проста, не має насічок та текстури на поверхні, куди може потрапити пил чи бруд. Для зручного перенесення та зберігання купити складаний ніж Grand Way 21105 можна у текстильному чохлі. Так забезпечується захист від забруднень та пошкоджень, збільшується тривалість експлуатаційного ресурсу.

  • Характеристики
    БрендGrand Way
    Тип товаруНожі
    Тип ножаскладаний
    Вид ножаармійські
    Твердість клинка55-57 HRC
    Колір клинкасірий
    Матеріал клинка420
    Матеріал рукояткипластик
    Загальна довжина233 мм
    Довжина рукоятки143 мм
    Колір рукояткиоливковий
    Чохол /піхвиТак
  • Ніж Grand Way 21105 відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Ніж Grand Way 21105
    У подорожі, відрядженні, на природі або на відпочинку корисним буде мати свій набір інструментів. Компанія Гранд Вей розробила модель швейцарського ножа Grand Way 21105. Ніж містить у своїй рукояті перелік девайсів, які стануть в нагоді при готуванні обіду і прийомі їжі.
    Артикул:21105
    Цей товар є недоступним для покупки
    304 грн.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?