Ніж кухонний Victorinox SwissClassic Butter&Cream Cheese (6.7863.13 B)

 Додати в обране
 Додати до порівняння
Теги: victorinox
  • Огляд

    Опис ножа Victorinox SwissClassic Butter&Cream Cheese (6.7863.13 B):

    Ніж для сиру і масла Swiss Classic Butter and Cream Cheese з лезом 13 см (серрейтор, перфороване) і чорною ручкою (упаковка: блістер) Victorinox 6.7863.13 B Швейцарія

    • Колекція: Кухонні ножі
    • Серія: Швейцарська класика
    • Довжина (мм): 130мм
    • Вага (кг): 0.035
    • Колір: Чорний
    • Вид товару: Кухонний ніж
    • Призначення: Для масла
    • Призначення: Для сиру
    • Вид леза: Серрейторное
    • Спеціалізація: Масло і вершковий сир
    • Матеріал рукояті /накладок: Поліпропілен
    • Матеріал леза: Нержавіюча сталь
    • Гарантія: Довічний
  • Характеристики
    БрендVictorinox
    Тип товаруКухонні ножі
    Тип кухонного ножадля сиру, для масла
    Вид ножакухонний
    Тип заточуваннясеррейтор
    Тип ножанескладний
    Довжина клинка13 см
    Сталь клинканержавіючий
    Вага35 г
    Матеріал рукояткиполіпропілен
    Колір рукояткичорний
    Гарантія25 років
  • Ніж кухонний Victorinox SwissClassic Butter&Cream Cheese (6.7863.13 B) відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Ніж кухонний Victorinox SwissClassic Butter&Cream Cheese (6.7863.13 B)
    Ніж для сиру і масла Swiss Classic Butter and Cream Cheese з лезом 13 см (серрейтор, перфороване) і чорною ручкою (упаковка: блістер) Victorinox 6.7863.13 B Швейцарія
    Артикул:Vx67863.13B
    Цей товар є недоступним для покупки
    1 374 грн.
    Купити частинами, розстрочка 3 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?