Ніж Зубило Morakniv, вуглецева сталь (12250)

Теги: morakniv
  • Огляд

    Ножи Mora

    Опис ножа Morakniv Chisel, carbon steel (12250):

    Бренд Morakniv відомий простими, але добротними, ножами з аскетичним дизайном і досить привабливою ціною. Моделі створюють із застосуванням вуглецевої, нержавіючої, ламінованої сталі, а також модифікованого вуглецевого сплаву. В результаті виходять ножі, відмінно адаптовані до навантажень і інтенсивної роботи.

    Модель ножа Morakniv Chisel, carbon steel (12250) відноситься до нового покоління серії Allround. Призначення виробу-робота по дереву. Їм досить легко і зручно користуватися, тут комфортна пластмасова ручка, покрита гумою. Рукоятка ножа забезпечена зручним упором на Гарді. У складі рукояті-прогумований термопластик TPE зі вставками різних кольорів. Цей дизайнерський хід має практичне значення, оскільки власник за кольором завжди визначить, яка модель серії у нього в руках.

    При роботі ножем з вологими або жирними матеріалами ручка не ковзає і не зміщується. Дана модель характеризується, як професійний виріб високого класу. Лезо ножа виконано з вуглецевої сталі – клинок буде довго тримати початкову заточку. Твердість стали досить висока-близько 58-60 одиниць за шкалою Роквелла.

    У комплекті передбачені пластмасові піхви для зручного зберігання і перенесення виробу. Оновлені пластикові піхви з механізмом кріплення на кліпсі дозволяють з'єднати кілька піхов між собою, а також зафіксувати їх на поясі. Ця модель дуже сподобається будівельникам.

    Загальна довжина ножа становить 19,3 сантиметра, а довжина леза – 7,5 сантиметра. Товщина клинка дорівнює 3,1 міліметрів. Важить ніж 139 грам. Можна застосовувати модель в якості похідного ножа, використовувати її на полюванні. Надійний і практичний екземпляр.

  • Характеристики
    Тип товаруНожі
    БрендMorakniv
    Тип ножанескладний
    Вид ножадля роботи по дереву
    Сталь клинкавуглецевий
    Колір клинкасірий
    Матеріал рукояткипластик + гума
    Загальна довжина193 мм
    Довжина клинка75 мм
    Товщина клинка3.1 мм
    Колір рукояткичорний жовтий
    Вага139 г
    Чохол /піхвиТак
    Гарантія3 місяці
  • Ніж Зубило Morakniv, вуглецева сталь (12250) відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Ніж Зубило Morakniv, вуглецева сталь (12250)
    Ніж Morakniv Chisel, carbon steel (12250) створений для роботи по дереву. В першу чергу стане в нагоді майстрам, будівельникам, також можна застосовувати на полюванні, під час активного відпочинку. У складі-вуглецева сталь з твердістю 58-60 по Роквеллу, а також прогумований термопластик TPE. Важить ніж 139 грам, а його довжина налічує 19,3 сантиметра.

    Не є холодною зброєю і не є предметом...

    Артикул:12250
    Цей товар є недоступним для покупки
    568 грн.
    Купити частинами, розстрочка 3 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?