Ніж Morakniv Garberg Carbon (13100)

Теги: morakniv
  • Огляд

    Ножи Mora

    Опис ножа Morakniv Garberg Carbon (13100):

    Компанія Morakniv вже давно і впевнено завоювала увагу і любов ножеманів усього світу. А все тому, що вироби бренду – не тільки надійні і якісні, але і ще досить-таки доступні за ціною. Широкий асортимент товарів - ще одна перевага виробника.

    Туристична модель ножа Morakniv Garberg Carbon може стати в нагоді мисливцям, а також іншим особам, хто любить проводити дозвілля на природі. Це нескладна модель, яка є продовженням серії виробів Outdoor. Має Оновлене дизайнерське оформлення рукояті. Екземпляр був виконаний за участю знаменитого американського мисливця і слідопита Дейва Кентербері. Тут враховані різноманітні бажання споживачів продукції Morakniv.

    В основі клинка моделі – Шведська сталь Sandvik 14C28N. твердість сплаву досягає 59-61 одиниці за шкалою Роквелла. Клинок має покриття DLC із захистом від іржі. Ніж може запросто впоратися з самими трудомісткими мисливськими, туристичними, побутовими завданнями. Звичні скандинавські спуски гарантують клинку надовго необхідну гостроту ріжучої кромки. При необхідності правити, заточувати модель особливих труднощів не складе. Тильна частина клинка, що проходить через ручку вироби, може виконувати функцію склобою.

    Зручна рукоять вироби зроблена з пластику, стійкого до ударів і пошкоджень. Цей матеріал, який іменується поліамід, додатково посилений скловолокном. Також рукоять ножа текстурована ромбом, традиційним шведським орнаментом. Це зроблено заради запобігання ковзання вироби, щоб було комфортно користуватися. У ручці є отвір для кріплення темляка.

    Morakniv Garberg Carbon являє собою змінену версію найбільш міцної моделі в лінійці робочих і туристичних ножів бренду. Довжина ножа становить 22,9 сантиметра, довжина леза досягає 10,9 сантиметра. Товщина клинка дорівнює 3,2 міліметра. Важить модель 272 грами. У комплекті є також піхви для зберігання і перенесення виробу.

  • Характеристики
    Тип товаруНожі
    БрендMorakniv
    Тип ножанескладний
    Вид ножатуристичний, мисливський
    Твердість клинка59-61 HRC
    Сталь клинкавуглецевий
    Марка сталиSandvik 14C28N
    Колір клинкачорний
    Матеріал рукояткипластик
    Загальна довжина229 мм
    Довжина клинка109 мм
    Товщина клинка3.2 мм
    Колір рукояткичорний
    Вага272 г
    Чохол /піхвиТак
    Гарантія3 місяці
  • Ніж Morakniv Garberg Carbon (13100) відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Ніж Morakniv Garberg Carbon (13100)
    Ніж моделі Morakniv Garberg Carbon є надійним мисливським варіантом. Може стати в нагоді туристам, активним людям. Це нескладна модель, до складу якої входить сталь марки Sandvik з твердістю порядку 59-61 HRC. Ручка із пластику, стійкого до ударів і пошкоджень. Довжина ножа - 22,9 сантиметра, важить 272 грами.
    Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України.
    Артикул:13100
    Цей товар є недоступним для покупки
    5 150 грн.
    Купити частинами, розстрочка 4 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 4 місяці Privatbankx 4 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?