Ніж кухарський Tramontina Century, (24020/107)
- Огляд
Опис ножа кухарського Tramontina Century, (24020/107):
Ніж кухарський: кована сталь, Довжина леза-17.8 см
Ножі даної серії відносяться до професійних високоякісних ножів, завдяки особливому підбору матеріалів і технології виготовлення.
Серія CENTURY-це серія ножів з кованої вуглецевої нержавіючої сталі. Технологія виробництва цих ножів дозволяє отримати найдосконаліший ніж. Лезо і рукоять ножа-це цілісний моноблок, що дозволяє отримати гарантію міцності і тривалості служби. Характеристика ножів визначається рівнем твердості металу, з якого зроблений ніж. Твердість ножів серії CENTURY від 55 до 58 одиниць за шкалою Роквелла. Для розуміння: максимум в цій шкалі це 67 (а це твердість алмазу).
Ще дуже важливий параметр в характеристиці ножів-це склад сталі, з якої вони зроблені. Сталь нержавіюча, вуглецева з додаванням хрому і молібдену. Ці добавки дозволяють отримати необхідну твердість, жорсткість і міцність. Для отримання додаткової твердості ніж після кування в розпеченому стані опускається в холодну воду для гарту. Все перераховане вище дозволяє отримати ніж, який в звичайних побутових умовах потрібно заточувати не частіше одного разу на рік, а при використанні мусата, ще рідше. - Характеристики
Бренд Tramontina Тип товару Кухонні ножі Тип кухонного ножа ножі сантоку, професійний Вид ножа кухонний Тип заточування прямий Тип ножа нескладний Колір клинка сірий Форма клинка sheepfoot Довжина клинка 178 мм Сталь клинка нержавіючий Твердість клинка 55-58 HRC Матеріал рукоятки пластик Колір рукоятки Гарантія 14 днів - Ніж кухарський Tramontina Century, (24020/107) відгуківВідгуків ще немає — ваш може стати першим!Залиште відгук про цей товар першим!