Ніж сікач Tramontina Century, (24014/106)

Теги: tramontina
  • Огляд

    Опис ножа сікача Tramontina Century, (24014/106):

    Ножі даної серії відносяться до професійних високоякісних ножів, завдяки особливому підбору матеріалів і технології виготовлення.

    Серія CENTURY-це серія ножів з кованої вуглецевої нержавіючої сталі. Технологія виробництва цих ножів дозволяє отримати найдосконаліший ніж. Лезо і рукоять ножа-це цілісний моноблок, що дозволяє отримати гарантію міцності і тривалості служби. Характеристика ножів визначається рівнем твердості металу, з якого зроблений ніж. Твердість ножів серії CENTURY від 55 до 58 одиниць за шкалою Роквелла. Для розуміння: максимум в цій шкалі це 67 (а це твердість алмазу).

    Ще дуже важливий параметр в характеристиці ножів-це склад сталі, з якої вони зроблені. Сталь нержавіюча, вуглецева з додаванням хрому і молібдену. Ці добавки дозволяють отримати необхідну твердість, жорсткість і міцність. Для отримання додаткової твердості ніж після кування в розпеченому стані опускається в холодну воду для гарту. Все перераховане вище дозволяє отримати ніж, який в звичайних побутових умовах потрібно заточувати не частіше одного разу на рік, а при використанні мусата, ще рідше.

    Ножі CENTURY збалансовані. Це означає, що вага леза ножа дорівнює вазі рукоятки. Це дуже важлива якість для професіоналів (кухарів, м'ясників) т.К. при довгій роботі з таким ножем не втомлюється рука.

    При виробництві ножів серії CENTURY, використовується сталь GIN-1. У цій сталі більше вуглецю і забезпечує корозійну стійкість хрому, ніж в AISI 420, більш того, додається молібден. Професіонали одностайні в оцінці, що це одна з кращих ножових сталей, яка використовується навіть при виробництві мисливських і туристичних ножів, часто використовуються в екстремальних умовах. Метод виробництва-кування в штампах. З урахуванням усього перерахованого вище, ви отримуєте виріб, який прослужить довгі роки і навіть перейде у спадок вашим дітям.

    Ручки лінійки CENTURY виготовлені з полікарбонату, який за порівняння з широко використовуваним бакелітом, більш довговічний, надійний, плюс витримує більш високі температури, 200 градусів в порівнянні зі 170.

  • Характеристики
    БрендTramontina
    Тип товаруКухонні ножі
    Тип кухонного ножаобробний, професійний
    Вид ножакухонний
    Тип заточуванняпрямий
    Тип ножанескладний
    Колір клинкасірий
    Форма клинкаsheepfoot
    Довжина клинка152 мм
    Сталь клинканержавіючий
    Марка сталиДЖИН-1
    Твердість клинка55-58 HRC
    Матеріал рукояткиполіпропілен
    Колір рукояткичорний
    Гарантія14 днів
  • Ніж сікач Tramontina Century, (24014/106) відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Ніж сікач Tramontina Century, (24014/106)
    Ножі даної серії відносяться до професійних високоякісних ножів, завдяки особливому підбору матеріалів і технології виготовлення.
    Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України.
    Артикул:6275384
    Цей товар є недоступним для покупки
    1 699 грн.
    Купити частинами, розстрочка 3 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?