Ніж сікач Tramontina Century, (24014/106)
- Огляд
Опис ножа сікача Tramontina Century, (24014/106):
Ножі даної серії відносяться до професійних високоякісних ножів, завдяки особливому підбору матеріалів і технології виготовлення.
Серія CENTURY-це серія ножів з кованої вуглецевої нержавіючої сталі. Технологія виробництва цих ножів дозволяє отримати найдосконаліший ніж. Лезо і рукоять ножа-це цілісний моноблок, що дозволяє отримати гарантію міцності і тривалості служби. Характеристика ножів визначається рівнем твердості металу, з якого зроблений ніж. Твердість ножів серії CENTURY від 55 до 58 одиниць за шкалою Роквелла. Для розуміння: максимум в цій шкалі це 67 (а це твердість алмазу).
Ще дуже важливий параметр в характеристиці ножів-це склад сталі, з якої вони зроблені. Сталь нержавіюча, вуглецева з додаванням хрому і молібдену. Ці добавки дозволяють отримати необхідну твердість, жорсткість і міцність. Для отримання додаткової твердості ніж після кування в розпеченому стані опускається в холодну воду для гарту. Все перераховане вище дозволяє отримати ніж, який в звичайних побутових умовах потрібно заточувати не частіше одного разу на рік, а при використанні мусата, ще рідше.
Ножі CENTURY збалансовані. Це означає, що вага леза ножа дорівнює вазі рукоятки. Це дуже важлива якість для професіоналів (кухарів, м'ясників) т.К. при довгій роботі з таким ножем не втомлюється рука.
При виробництві ножів серії CENTURY, використовується сталь GIN-1. У цій сталі більше вуглецю і забезпечує корозійну стійкість хрому, ніж в AISI 420, більш того, додається молібден. Професіонали одностайні в оцінці, що це одна з кращих ножових сталей, яка використовується навіть при виробництві мисливських і туристичних ножів, часто використовуються в екстремальних умовах. Метод виробництва-кування в штампах. З урахуванням усього перерахованого вище, ви отримуєте виріб, який прослужить довгі роки і навіть перейде у спадок вашим дітям.
Ручки лінійки CENTURY виготовлені з полікарбонату, який за порівняння з широко використовуваним бакелітом, більш довговічний, надійний, плюс витримує більш високі температури, 200 градусів в порівнянні зі 170.
- Характеристики
Бренд Tramontina Тип товару Кухонні ножі Тип кухонного ножа обробний, професійний Вид ножа кухонний Тип заточування прямий Тип ножа нескладний Колір клинка сірий Форма клинка sheepfoot Довжина клинка 152 мм Сталь клинка нержавіючий Марка стали ДЖИН-1 Твердість клинка 55-58 HRC Матеріал рукоятки поліпропілен Колір рукоятки Гарантія 14 днів - Ніж сікач Tramontina Century, (24014/106) відгуківВідгуків ще немає — ваш може стати першим!Залиште відгук про цей товар першим!