Ніж Tramontina Profissional Master для м'яса, (24621/187)
- Огляд
Опис ножа для м'яса Tramontina Profissional Master, (24621/187):
Ножі серії MASTER-ідеальні ножі для професійного використання, надійні і міцні, довговічні з чудовою, відмінною здатністю нарізування. Лезо-нержавіюча сталь DIN 1.4110, товщина 2mm. Характерна риса цієї серії-поліпропіленова ручка з антибактеріальним покриттям Microban (Мікробан), яке забезпечує захист від запахів, бруду і цвілі, запобігає росту грибків і мікробів. Більше гігієни та безпеки в приготуванні їжі. Антибактеріальний ефект триває так само довго як життя самого товару.
- Характеристики
Бренд Tramontina Тип товару Кухонні ножі Тип кухонного ножа обробний, професійний Вид ножа кухонний Тип заточування прямий Тип ножа нескладний Колір клинка сірий Форма клинка normal blade Довжина клинка 178 мм Сталь клинка нержавіючий Марка стали З 1.4110 Товщина клинка 2 мм Матеріал рукоятки поліпропілен Колір рукоятки Гарантія 14 днів - Ніж Tramontina Profissional Master для м'яса, (24621/187) відгуківВідгуків ще немає — ваш може стати першим!Залиште відгук про цей товар першим!