Туристичний ніж Grand Way WK 06013

Теги: grand way
  • Огляд

    Опис туристичного ножа Grand Way WK 06013:

    Лінія ріжучої кромки тут не типова-пряма, а з кинджально-шабельним вигином, з підвищенням лінії обуха, задертістю кінчика. Що підвищує ріжучі і посічені властивості клинка в роботі.

    Ці клинком добре буде різати тверді тканини. Такий вид клинка зустрічається найчастіше у національних ножів. І, також подібна геометрія дозволяє збільшити довжину ріжучої кромки, що особливо актуально для середньорозмірних «міських тактиків», яким і належить модель WK 06013.

    До того ж, це подовження клинка дозволяє витрачати менше зусиль при різі, що тільки збільшує ефективність різу. Цікаво, що частина клинка – фальшьлезвие-може бути заточене, що тільки розширить функціонал клинка.

    Клинок WK 06045 виготовлений з корозієстійкої сталі 440 С, яка використовується в промисловому виробництві при виготовленні деталей, що піддаються значним навантаженням.

    Виготовлені з неї клинки характеризуються відмінним різом і довгим утриманням заточування. Їй властива висока нержавеемость, зносостійкість, міцність і твердість. І тому як не можна краще підходить для виготовлення багатозадачних ножів, таких, як Grand Way WK 06013.

    Також, клинок ножа оброблений за технологією стоунвош, що забезпечила його темним захисно-декоративним покриттям, що приховує подряпини та інші сліди використання.

    Конструкційно Grand Way WK 06013-це фултанг: ніж, виготовлений з Суцільнометалевої заготовки. Одна частина якої - є клинком, а друга, її хвостова частина, – служить підставою рукояті.

    При такій конструкції рукоять і клинок у WK 06013 – одне ціле, і ламатися в цій конструкції абсолютно нічому. У закінченні рукояті зроблений невеликий виступ-своєрідний індикатор того, що ніж виготовлений з цільної заготовки. Також він може грати роль склобою або дробителя інших не дуже твердих матеріалів. Так само там є отвір для підвішування темляка або страхувального шнура.

    Рукоятка ножа Grand Way WK 06013 забезпечена вифрезерованими накладками зі скловолоконного композиту G10, абсолютно вологостійкого і стійкого до навантажень. Всі виїмки, особливі форми і текстура накладок – підвищують міцність хвата і зручність утримання ножа. Плюс, це звичайно, вдале поєднання краси, практичності і надійності. Розходяться об'ємні хвилі відмінно поєднуються з колірною комбінацією синього і чорного кольорів.

    Продуманістю у цій моделі відрізняються і подпальцевая виїмка з невеликим виступом, що грає роль гарди-упору, і насічка на обуху під великий палець. Увага до деталей і» заточеність " під користувача – одні з пріоритетних особливостей моделі Grand Way WK 06013.

    Ніж укомплектований сучасними піхвами з надійного кайдекса, які варіативно кріпляться на вашому спорядженні або одязі за допомогою замка-кріплення тек-лок. В цілому, WK 06013-це нескладний ніж з цікавим зовнішнім виглядом, призначений, як для використання в місті: «EDC-тактик», так і відповідний для похідно-польових умов.

    Замок клинка: фіксований

    Тип сталі клинка: Сталь 440C (57-58 HRC)

    Матеріал рукояті: склотекстоліт G10

    Довжина леза: 110 мм

    Довжина в розкладеному положенні: 230 мм

    Маса: 150 г

    Чохол з кайдекса з універсальним кріпленням TEK LOK в комплекті

  • Характеристики
    Тип товаруНожі
    БрендGrand Way
    Тип ножанескладний
    Вид ножатуристичний
    Твердість клинка57-58 HRC
    Сталь клинканержавіючий
    Марка стали440C
    Тип заточуванняпрямий
    Колір клинкачорний
    Матеріал рукояткиСклотекстоліт G10
    Загальна довжина230 мм
    Довжина клинка110 мм
    Товщина клинка2.4 мм
    Довжина рукоятки120 мм
    Колір рукояткирізнокольоровий
    Вага150 г
    Чохол /піхвиТак
    Гарантія14 днів
    Країна виробникКитай
    ПриміткаНе є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України
  • Туристичний ніж Grand Way WK 06013 відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Туристичний ніж Grand Way WK 06013
    Нескладний Ніж Grand Way WK 06013-це цікава варіація на тему класичних концепцій форми клинка.
    Артикул:WK06013
     Під замовлення Доставка 1-5 днів
    1 216 грн.
    Оплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних
    Оберіть мову сайту:

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?