Точилка для ножів Chef's Choice електрична платина (CH/130PL)

 Додати в обране
 Додати до порівняння
Теги: chefs choice
  • Огляд

    Опис точила для ножів для ножів Chef's Choice електричне платина:

    Точилка здатна повністю обслужити велику професійну кухню по заточенню ріжучого інструменту своєю триступеневою системою і передовими технологіями. Вбудовані прецизійні напрямні на всіх трьох етапах гарантують правильний підведення ножа до абразивів.

    Вибір шеф-кухаря® Професійна Станція Заточування® 130 наводить порядок у вашому ріжучому інструменті, надає бритвену гостроту кожному ножу і забезпечує в одному компактному пристрої максимально широкий вибір варіантів заточування в залежності від поставлених завдань.

    З Chef'shoice Sharpening Station ™ ви можете заточити ваші ножі, просто натиснувши одну кнопку включення. Ви отримаєте дивовижну гостроту кожного ножа, тривалий якісний Різ.

    Налаштування кромки: унікальна заточна станція Model 130 дозволяє налаштовувати тип ріжучої кромки для оптимальної продуктивності в залежності від завдання ріжучого інструменту. Три різні кромки (Fine Edge, Steeled Edge і Steeled/Polished Edge) можна сформувати на лезах ножів при використанні різних етапів заточування.

    Революційна полірована тонка кромка дозволить легко працювати з фруктами і овочами, нарізати тонко і дуже красиво.

    Ефективну різання м'яса і різних волокнистих продуктів краще проводити ножем, на якому сформована кромка Steeled Edge (з мікропілой), а Steeled/Polished Edge ідеально підійде для делікатних завдань: нарізування філе риби або копченого лосося. Детальніше про етапи заточування.

    Етап 1: На цьому етапі проводиться заточка з використанням 100% алмазних абразивів. Оптимальна для кухонних, побутових ножів, ріжучих інструментів азіатського типу, спортивних і кишенькових ножів. Алмазні абразиви дуже дбайливо формують ріжучу кромку і делікатно витрачають Матеріал клинка.

    Етап 2: заточка проводиться на відмінному надтвердому абразиві з використанням прецизійних напрямних для точного контролю кута підведення леза. На цьому етапі ножам надається бритвена гострота з формуванням ультраострих мікроскопічних зубців на кромці, які забезпечують агресивний Різ. Заточку на 2 етапі можна використовувати досить часто для підтримки стабільної гостроти ріжучої кромки, поки не буде потрібно заточка на першому етапі. Кут заточування 1 і 2 етапів точно налаштований для отримання чудового результату.

    Етап 3: На цьому етапі застосовуються гнучкі абразивні диски для фінішної шліфування і полірування ідеальної ріжучої кромки. Заточку на 3 етапі можна використовувати як завгодно часто, для підтримки необхідної гостроти, поки не буде потрібно додаткова заточка. На цьому ж етапі заточують і ножі з серрейторной ріжучої кромкою.

    Як це працює: для отримання кромки Fine Edge: використовуйте етап 1 І етап 3 — ви зробите заточку і полірування ріжучої кромки для виконання нарізок і різних робіт, де важливий зовнішній вигляд страв. Для отримання кромки Steeled Edge виробляють заточку на етапах 1 і 2. Так формується ріжуча кромка з мікроскопічною агресивною пилкою для роботи з волокнистими продуктами. Для отримання кромки Steeled /Polished Edge зробіть послідовну заточку ножа на етапах 1, 2 і 3.

    Model 130 має міцну конструкцію і ефектний дизайн. Точилка призначена для безпечної, швидкої і якісної заточування всіх типів ножів.

    Пристрій забезпечений гумовими ніжками для надійної фіксації на робочій поверхні.

    Точилка не вимагає мастила, використання заточувальних масел або рідин.

    Пристрій досить компактний для розміщення на столі в умовах будь-якої кухні.

    Точилка Model 130 не просто наточує ножі, але і підвищує безпеку робіт, так як гострі ножі значно безпечніше в роботі, ніж Тупі, як би парадоксально це не звучало.

    Затуплені ножі вимагають застосування надмірної сили при виконанні робіт, що збільшує ризик зісковзування ножа і нанесення травм.

    Підійде для:

    • Для заточування кухарських ножів
    • Для заточування хлібних ножів
    • Для заточування мисливських ножі
    • Для заточування філейних ножів Fillet Knives
    • Для заточування складних ножів

    Характеристика:

    • Заточка потрійна-лінзоподібна
    • Заточка 20 градусів
    • Заточка одностороння
    • Заточка і відновлення пошкоджених ножів
    • Заточка ножів серейторний
    • Потужність мотора: 75 Вт
    • Вага: 2 кг
  • Характеристики
    Тип товаруТочила для ножів
    БрендChef's Choice
    Типпортативний, для кухонних ножів
    Матеріал точилаалмазний
    Для леззі звичайним лезом, із серрейторним лезом
    Гарантія1 рік
  • Точилка для ножів Chef's Choice електрична платина (CH/130PL) відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Точилка для ножів Chef's Choice електрична платина (CH/130PL)
    Модель ChefsChoice 130-універсальний точильний верстат, який об'єднує в одному компактному приладі всі можливі варіанти заточування ножів.
    Артикул:CH-130PL
    Цей товар є недоступним для покупки
    7 267 грн.
    Купити частинами, розстрочка 4 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 4 місяці Privatbankx 4 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?