Точилка для ножів Chef's Choice Механічна для японських ножів (CH /463)

 Додати в обране
 Додати до порівняння
Теги: chefs choice
  • Огляд

    Опис точила для ножів Chef's Choice Механічна для японських ножів:

    Model 463 рекомендована компанією Cook's Illustrated, провідною організацією в сфері тестування продукції для кухні і широкого споживача.

    Точилка Chef'shoice® Швидкий® Ручна Алмазна Заточка® Sharpener 463 є доступним, простим у використанні і надзвичайно ефективним пристроєм для заточування ножів.

    За допомогою цієї Точила можна дуже оперативно наточити до бритвеної гостроти ножі з кутом заточування 15 градусів, в тому числі сантоку і інші ножі азіатського типу з двостороннім заточуванням, а також сучасні ножі європейського/американського типу.

    Вибір шеф-кухаря® 463 продовжує термін служби якісних ножів, тому що з її допомогою створюється міцна надсучасна арочна кромка, більш зносостійка і довше утримує гостроту, ніж увігнуті або традиційні рівні V-подібні кромки.

    Бритвенно гостра арочна кромка довговічна, вона має агресивний Різ, однаково добре справляється з ніжними, твердими, м'якими і волокнистими продуктами.

    Використовуючи вдосконалену технологію Cheff'shoice CrissCross®, ця двоступенева точилка створює арочну кромку з двома скосами і мікроскопічними зубцями по всій довжині. Ці крихітні зубці забезпечують відмінний, агресивний рез на продовженні тривалого часу.

    Як це працює: технологія заточування Chef'shoice CrissCross® передбачає використання 100% алмазних абразивних кіл, які одночасно заточують лезо з двох сторін, обертаючись на зустрічних напрямках. У межі сходження спусків клинка краю лінії заточування об'єднуються, утворюючи рух "хрест-навхрест", за допомогою якого формуються мікроскопічні зубці. На першому етапі формується перший скіс кромки з використанням грубозернистого алмазного абразиву. На другому етапі використовуються більш дрібні алмазні абразиви, відбувається формування другого скоса і завершується створення арочної міцної кромки. Також другий етап використовується для заточування серрейторних лез.

    Точилка Chef'shoice® Швидкий® оснащена ергономічною ручкою Soft Touch для легкого і надійного утримання і гумовими ніжками протиковзання.

    Точилка рекомендована для заточування всіх типів ножів з рівною і серрейторной ріжучої кромкою, він компактна і може легко зберігатися в ящику столу або рюкзаку.

    Точилка ідеально підходить для дому, офісу або відпочинку на свіжому повітрі.

    Розроблена і зібрана в США.

    Підходить для:

    • Для заточування кухарських ножів
    • Для заточування ножів сантоку
    • Для заточування хлібних ножів
    • Для заточування філейних ножів Fillet Knives

    Характеристика:

    • Заточка подвійна-лінзоподібна
    • Заточка 15 градусів
    • Заточка за технологією CrissCross
    • Заточка ножів серрейторний
  • Характеристики
    Тип товаруТочила для ножів
    БрендChef's Choice
    Типпортативний, для кухонних ножів
    Матеріал точилаалмазний
    Для леззі звичайним лезом, із серрейторним лезом
    Гарантія1 рік
  • Точилка для ножів Chef's Choice Механічна для японських ножів (CH /463) відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Точилка для ножів Chef's Choice Механічна для японських ножів (CH /463)
    Chefs Choice® Pronto ™ Diamond Hone ® Модель 463 є найшвидшою на сьогоднішній день двоетапною ручною точилкою для японських ножів Santoku, для ножів азіатського типу з двостороннім заточуванням і для серрейторних ножів.
    Артикул:CH-463
    Цей товар є недоступним для покупки
    1 557 грн.
    Купити частинами, розстрочка 3 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?