Точильний верстат Grand Way Steel Grip Base 30092

Теги: grand way
  • Огляд

    Опис точильного верстата Grand Way Steel Grip Base 30092:

    * Можливість використання брусків на бланках і без них будь-яких розмірів. Точилка укомплектована нівелюючою наполегливою пластиною, що дозволяє використовувати абразиви різноманітної товщини.

    * Має міцну основу з гумовими ніжками-наклейками, що запобігають ковзанню точила на робочій поверхні. Для додаткової фортеці, може бути використана струбцина.

    * Виконана з алюмінієво-магнієвого сплаву і нержавіючої сталі, Steel Grip володіє як невеликою вагою, так стійкістю до перепадів температури, вологості та іржі. Додатково підсилює ці здібності і забарвлення порошковою фарбою.

    * Точилка укомплектована металевим триточковим затискачем-прихватом, який використовується для більш надійного кріплення заточуваних ножів. Він дуже зручний при заточуванні, має порошкове покриття і з ним можна точити ножі різної товщини.

    * З точилкою Steel Grip (Base) ви можете заточити туристичні, мисливські, рибальські, кухонні та інші ножі. І навіть такі специфічні-як керамічні ножі.

    * Серцем конструкції є шарнірний вузол направляючої. Він розбирається, і в його голівці знаходиться бронзова втулка, що підвищує термін експлуатації точила і її ремонтопридатність.

    * Точилка Steel Grip – Base) - дуже компактна, а в складеному вигляді займає зовсім мало місця. Вона поміщається у відділення рюкзака або підсумок військової екіпіровки середніх розмірів.

    * Точильне пристосування Steel Grip (Base) укомплектовано дерев'яною коробкою-футляром, в якому його дуже зручно зберігати і транспортувати.

    * Заточна система Steel Grip (Base) дуже легко збирається, розбирається і не займе багато часу при освоєнні її функціоналу.

  • Характеристики
    Тип товаруТочила для ножів
    БрендGrand Way
    Типстаціонарний
    Матеріал точилаабразивний
    Для леззі звичайним лезом
    Гарантія14 днів
  • Точильний верстат Grand Way Steel Grip Base 30092 відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Точильний верстат Grand Way Steel Grip Base 30092
    Точилка Steel Grip – Base) - це компактна і не громіздка заточувальна система. Її вага-всього лише 680 грамів, а ширина і Довжина – 75 і 220 міліметрів відповідно. З такими параметрами-це ще не справжня туристична точилка, але вже відмінний варіант для дачників, фермерів, жителів сільської місцевості. Також вона стане хорошим доповненням для вашого експедиційного і похідно-табірного спорядження.
    Артикул:30092
    Цей товар є недоступним для покупки
    3 496 грн.
    Купити частинами, розстрочка 3 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?