Точильний верстат Ruixin Touch Pro Ultra (30082) + камені 4шт + мультитул 62005

 Додати в обране
 Додати до порівняння
  • Огляд

    Опис точильного верстата Ruixin 30082 Touch Pro:

    Удосконалена точильна система 30082 дозволяє реалізувати по-справжньому якісну заточку, з якою ваш ніж буде дійсно гострим. Природно, при цьому є можливість вибору кута заточування. Робота з ножами на точильному пристрої 30082 дозволяє домагатися хороших результатів навіть недосвідченим точильникам, що займаються приведенням в порядок своїх ножів щоденного використання. У комплекті з точилкою йде ряд брусків на пластиковій основі. Така різноманітність брусків диктується типом зернистості, всього чотири - на 120, 320, 600 і 1500 одиниць. Всі вони, а також синій маркер, зберігаються в чохлі-органайзері з кордури. Крім того, в наборі є і м'яка серветка. Інструкція з докладними схемами допомагає розібратися в пристрої і збірці пристосування. За допомогою шарнірного з'єднання станина кріпиться до конструкції, розміщеної на підставці з присоскою. Присоска фіксує точилку на стільниці або будь-якій плоскій поверхні. При цьому вона повинна бути не фактурною, а гладкою, інакше присоска не буде триматися. Краще варіант-керамічна плитка.

    Щоб задати кут заточування-переміщаємо вертикальну стійку до тієї чи іншої кольорової позначки. Конкретне позначення кольорового маркування:

    • чорний-30 градусів;
    • червоний-25 градусів;
    • зелений-20 градусів;
    • жовтий-15 градусів;
    • синій - 10 градусів.

    Всього з точилкою використовується чотири бруска. Зернистість відображена числом на кожному з абразивних каменів. Більше число означає дрібну зернистість, менше, що зернистість крупніше і брусок більш грубий. Коли клинок занадто затуплений або потрібно переточка на інший кут – використовуємо спочатку брусок найбільшої зернистості (120 або 320 одиниць). Потім черга середньої грубості-бруска з позначенням "600". Завершуємо заточку найбільш делікатним - з написом "1500". Простий правці і постійної підтримки гостроти досить брусків з показниками 600 і 1500.

    Брусок, за допомогою фіксаторів і пружини, закріплюємо на штанзі. При цьому його пластикова частина лягає на потрібні виїмки. Відпускаючи пружину, ми фіксуємо брусок.

    Кілька основних порад при роботі з точилкою 30082:

    • Вона є простим і зручним пристроєм, проте краще тренуватися і закріплювати навички, використовуючи той ніж, який не шкода.
    • Краще на початковому етапі тренуватися з ножем, що має клинок ширше-з таким легше вчитися правильно закріпленню і контролю при заточування.
    • Частково точильні бруски просто не задіюються, тому краще час від часу їх переставляти, тоді робоча поверхня буде зношуватися більш рівномірно.
    • Виникає при заточуванні пил забиває бруски, після чого вони починають без толку ковзає по лезу. Чистять і миють їх з теплою водою, використовуючи миючий засіб і жорстку сторону губки.
    • Надлишкові зусилля не потрібні. Краще зробити кілька рухів, ніж одне грубе з сильним натисканні.
    • * Ніякі інструкції або огляди не навчать всім тонкощам, хороших результатів дозволяє домогтися практика.

    У ПОДАРУНОК - МУЛЬТИФУНКЦІОНАЛЬНИЙ НІЖ 62005:

    НІЖ, ПИЛА, НОЖИЦІ, ІНСТРУМЕНТ ДЛЯ ЧИЩЕННЯ РИБИ, КОНСЕРВНИЙ НІЖ, ПЛЯШКОВА ВІДКРИВАЧКА, ХРЕСТОВА ВИКРУТКА, ПРЯМА ВИКРУТКА, ШТОПОР, НАПИЛОК, ШИЛО

  • Характеристики
    Тип товаруТочила для ножів
    Типстаціонарний
    Зернистість120, 320, 600 і 1500
    Матеріал точиласинтетичний
    Для леззі звичайним лезом, із серрейторним лезом
    Гарантія14 днів
  • Точильний верстат Ruixin Touch Pro Ultra (30082) + камені 4шт + мультитул 62005 відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Точильний верстат Ruixin Touch Pro Ultra (30082) + камені 4шт + мультитул 62005
    Модель Ruixin 30082 Touch Pro підходить для заточування самих різних ножів: від кухонних, до мисливських або туристичних. Працює ця точилка і з іншими інструментами, а її основна перевага — це можливість для користувачів самостійно налаштовувати кут заточування. У комплект з нею входить чотири камені.
    Артикул:ruixin-30082-62005
    Цей товар є недоступним для покупки
    920 грн.
    Купити частинами, розстрочка 3 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?