Сокира туристична Grand Way 24112

Теги: Grand Way
  • Огляд

    Опис сокири туристичного Grand Way 24112:

    На топорище є спеціальна рукоятка з гуми, яка володіє анатомічною формою і служить в якості демпфера, знижуючи віддачу при рубці. Також рукоятка практично з усіх боків забезпечена насічкою, яка запобігає вислизанню сокири з рук. Сокирою 24112 зручно працювати і в рукавичках, і голими руками.

    Ближче до закінчення рукоятки, є отвір для темляка або страхувального шнура, які допомагають не втратити топірець і полегшують роботу при інтенсивній рубці.

    Вся поверхня, крім дзеркально відполірованої рубає частини, має полімерно-порошкове покриття, яке оберігає цей інструмент від корозії і механічних пошкоджень. Поліефірний багатокомпонентний порошок такого покриття гарантує непроникність солей, кислот і вологи. Воно гігієнічно, не втрачає свій колір і вигляд протягом усього терміну експлуатації.

    Невелика вага і розмір є тільки уявними недоліками цього сокири. Завдяки своїй компактності і невеликій вазі, топірець комфортно носити на поясі, він не займає багато місця і в рюкзаку або багажнику вашого автомобіля. Сокира не обмежує рухів і не обтяжує поклажу, що особливо актуально для піших походів в лісистій місцевості.

    Сокира 24112 добре підходить для рубки гілок, заготівлі дров для ночівлі в поході, будівництва куренів і навісу, підготовки валежника.

    З боку обуха у сокири 24112 є плоский майданчик, за допомогою якої можна використовувати як молоток, наприклад, щоб вбити кілки рогаток для вудки або кострища, або доламати підрубану деревину або кістки.

  • Характеристики
    Тип товаруІнструмент
    БрендGrand Way
    Типсокира
    Довжина см30
    КолірЧорний
    Вага кг0,630
    Матеріалнержавіюча сталь
    Гарантія3 місяці
    Марка стали3Cr13MoV (52-55 HRC)
    ПриміткаНе є холодною зброєю
  • Сокира туристична Grand Way 24112 відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Сокира туристична Grand Way 24112
    24112 - це надійний і міцний суцільнометалевий топірець. Зовнішній вигляд сокири-поєднання сучасного технологічного дизайну і класичної функціональності.
    Артикул:24112
     Під замовлення Доставка 1-5 днів
    843 грн.
    Оплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних
    Оберіть мову сайту:

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?