Використовуючи щипці для риби, ви з легкістю очистите продукт навіть від найменших кісточок, при цьому не пошкодивши цілісність філе. Обробляти рибу, перетворюючи стейк на філе набагато простіше, якщо на кухні є щипці для кісток риби. Чіпке захоплення щипчиків, виконаних із неіржавкої сталі, дає змогу повністю видаляти кістки, не розламуючи їх.
Виконується ця операція швидко і комфортно. Шматочки риби (приготованої або сирої) залишаються красивими і цілими. Довжина щипців - 12 см. Виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі. Не забарвлюються і не вбирають запахи. Можна мити в посудомийній машині.
Країна походження | Японія |
Бренд | Kanetsune |
Тип | Щипці |
Тип товару | Інструмент |
Довжина см | 12 см |
Колір | Сірий |
Матеріал | нержавіюча сталь |
Гарантія | 12 місяців |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.