Обвалювальний ніж Victorinox Swiss Classic Boning Flexible з вузьким лезом довжиною 15 см. Надефективний ніж із гладкою кромкою та чорною рукояттю.
Швейцарський ніж для обвалки м'яса, створений відповідно до стандартів професійних кухарів. Вузьке та гнучке лезо дозволяє виконувати обвалку максимально близько до кістки, зберігаючи ще більше м'яса.
Інформація про нож SWISS CLASSIC Boning Flexible [6.8413.15G]< /p>
Ергономічно вигнута ручка з шорсткою поверхнею не ковзає в руці і робить ніж безпечним для роботи. До того ж синтетичний матеріал не поглинає жир, вологу та запахи, перешкоджаючи розмноженню грибка чи цвілі. Ніж можна мити в посудомийній машині та стерилізувати, що робить його ідеальним ножем для повсякденного використання.
Бренд | Victorinox |
Тип товару | Ножі |
Вид ножа | кухонний |
Тип кухонного ножа | кухонні ножі |
Колір клинка | сірий |
Матеріал клинка | нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Термоеластопласт |
Загальна довжина | 29 см |
Довжина клинка | 15 см |
Колір рукоятки | чорний |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.