Серейторний ніж для сиру та ковбас із лезом-виделкою завдовжки 11 см. Створений спеціально для максимально ефективної нарізки м'яких і твердих сортів сиру, а також чудово впорається з ковбасними виробами. Якість сталі дозволяє ножам Victorinox довго зберігати професійне заточування. Ергономічна ручка має вигнуту форму, щоб максимально зняти навантаження з руки під час роботи. Виготовлена з поліпропілену, який має високі експлуатаційні, а також антиковзкі властивості.
✔ Асортимент кухонних ножів Victorinox 2025 року.
✔ Спеціалізація Cheese & Sausage: ніж для нарізки сиру та ковбаси.
✔ Довжина леза: 11 см.
✔ Довжина ножа: 22 см.
✔ Лезо з роздвоєним вістрям-виделкою та серрейторним заточуванням.
✔ Матеріал леза: неіржавна сталь.
✔ Матеріал ручки: поліпропілен.
✔ Можна мити в посудомийній машині.
✔ Ніж постачається із захисною плівкою на лезі.
Історія швейцарської компанії Victorinox (Вікторінокс) розпочалася ще 1884 року. За роки безперервного розвитку та вдосконалення вони стали справжніми майстрами у ножовому мистецтві та прагнуть поділитися своїми напрацюваннями у вигляді висококласної продукції з усім світом.
ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ
Бренд | Victorinox |
Тип | Ножі |
Тип товару | Ножі |
Гарантія | довічна |
Країна походження | Швейцарія |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.