Ніж Grand Way 33125

Категорії: Ножі,Ножі GrandWay
  • Огляд

    Ніж Grand Way 33125

    Багатофункціональні ножі не даремно користуються таким широким попитом. У поході, на риболовлі, полюванні, подорожі може виникнути необхідність нехай у невеликому, але спеціальному інструменті. А модель швейцарського ножа Grand Way 33125 вже укомплектована переліком девайсів, найбільш затребуваних при активному відпочинку. Розробники включили в модель: Великий клинок; Малий клинок; Ножиці; Ножиці; Консервний ніж;
    • Пляшкова відкривалка;
    • Викрутка з рівним шліцем;
    • Штопор;
    • Шило.
    Всі інструменти в моделі Grand Way 33125 зроблені зі сталі 420 марки. Це сталь із невеликим вмістом вуглецю і відповідно невеликою твердістю. Висока ударна в'язкість дозволяє не побоюватися сколів та тріщин від падінь, а також викришування під час роботи з твердими матеріалами. Заточити кромки різальних інструментів можна за допомогою простої кишенькової точилки. Це не спричинить труднощів навіть у новачка. Інструменти з такого сплаву мають виняткову корозійну стійкість, що вкрай важливо при туристичному та активному відпочинку, де не завжди є можливість якісно відчистити виріб.
    Купити складаний ніж Grand Way 33125 безпечно та зручно для кожного. Фіксація механізму забезпечується за допомогою простого та надійного механізму Sleep Joint. Замок не боїться забруднень і може бути легко відрегульований при необхідності. Рукоятка швейцарського ножа Grand Way 33125 виконана з гумопластику та алюмінію. Таке поєднання практично за різних погодних умов використання, не холодить руку на морозі і не ковзає на спеку. Крім того, використання алюмінію полегшує питому вагу виробу. На кінці рукояті є кільце кріплення для закріплення на карабіні або екіпіровці. Також у ньому можна закріпити темляк чи страхувальний шнур.

  • Характеристики
    Тип товаруНожі
    БрендGrand Way
    Тип ножаскладний
    Вид ножаармейские
    Тип замкаSlip joint
    Твердість клинка52-54 HRC
    Колір клинкасірий
    Матеріал клинка420
    Матеріал рукояткиАлюминий, Резинопластик
    Загальна довжина155 мм
    Довжина клинка65 мм
    Товщина клинка1.6 мм
    Довжина рукоятки90 мм
    Колір рукояткичорний сірий, сріблястий
    Вага105 г
  • Ніж Grand Way 33125 відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Ніж Grand Way 33125
    Багатофункціональні ножі не дарма користуються таким широким попитом. У поході, на рибалці, полюванні, в подорожі може виникнути необхідність нехай в невеликому, але спеціальному інструменті.
    Артикул:33125
     Під замовлення Доставка 1-5 днів
    211 грн.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?