Запах свіжого хліба - ні з чим не порівнянний аромат! Для багатьох людей він смачніше всяких заморських делікатесів, адже свіжий хліб це завжди смачно, це дитинство, це найприємніші спогади. Однак всі знають, як важко нарізати свіжий гарячий хрусткий хліб.
Тому хлібний ніж є одним з найбільш затребуваних товарів на ринку ножів. Величезна різноманітність хліба підштовхнуло виробників створити такі ножі, які б змогли легко розрізати тверду скоринку і ніжну м'якоть. Сучасні кулінари вважають за краще подавати хліб красиво нарізаним, що не поступається за оформленням головним стравам. Хороший ніж для хліба дозволяє швидко, а головне без особливих зусиль виконати нарізку будь-якого хлібного виробу
Ручка в Західній формі з рожевого дерева. Оскільки для виробництва використовувалися натуральні матеріали найвищої якості, можуть існувати відмінності в кольорі і лабіринті, що надає їм унікальність і унікальність.
Бренд | Kanetsugu |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Тип кухонного ножа | хлібні ножі |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | серрейтор |
Сталь клинка | нержавіючий |
Марка стали | Високовуглецева сталь 1K-6 Daido |
Матеріал рукоятки | Коричнева ламінована посилена деревина |
Колір клинка | Хром |
Колір рукоятки | дерево |
Загальна довжина | 383 мм |
Довжина клинка | 255 мм |
Товщина клинка | 25 мм |
Твердість клинка | 57 HRC |
Вага | 110 г |
Гарантія | 3 місяці |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.