Kan Kanetsugu Japanese Hocho Sashimi 240mm Black plastic handle (4022)

  • Огляд

    Kan Kanetsugu Japanese Hocho Sashimi 240mm Black plastic handle (4022):

    "Янагі" - спеціалізований ніж з довгим вузьким лезом, заточеним під правшу (під лівшу ножі замовляються індивідуально), яким дуже легко нарізати найтонші скибочки сашимі. З ним готувати традиційні японські страви ще зручніше. Завдяки найтоншому заточуванню, лезо ножа як по маслу входить в ніжне філе. Це перетворює приготування страв в мистецтво, в результаті якого народжуються дивовижні смакові поєднання.

    Ножем для суші» Янагі " можна нарізати не тільки рибу, але і ніжне м'ясо. Він прекрасно підходять для яловичини і свинини. З його допомогою легко відокремлювати філе від кістки.

    "Стильний дизайн» і "практичність" стали основними концепціями на яких розроблялася серія Kanetsugu HOCHO. Кожен клинок являє собою суцільний Моноліт зі стійкої до корозії, міцної високолегованої середньовуглецевої сталі DSR1K6, від японського концерну Daido steel, Ltd., що досягає загартовуваної твердості 57-59 одиниць за шкалою Роквелла. Леза мають класичну японську форму і односторонню заточку, з повністю гладкою тильною стороною і рівним спуском від однієї третини клинка – на лицьовій. Нетривіальні бочкоподібні рукояті використовують сучасні матеріали і технології для забезпечення надійного і зручного хвата, вони прості в обслуговуванні і довговічні. Дана серія рекомендується для домашніх шеф-кухарів і першого знайомства з японськими ножами традиційного стилю.

    Рукоять з поліпропілену чорного кольору, з нанесеною нековзною фактурою, зручна і гігієнічна, а блискучий металевий больстер візуально віддаляє клинок і перешкоджає зісковзуванню долоні на заточену грань.

  • Характеристики
    БрендKanetsugu
    Тип товаруКухонні ножі
    ТипКухонні ножі
    Тип ножанескладаний
    Вид ножакухонний
    Тип заточуванняОдносторонній
    Сталь клинканержавіючий
    Марка сталиВисоковуглецева сталь 1K-6 Daido
    Матеріал рукояткиВисокотехнологічний полімерний матеріал з фактурою дерева
    Колір клинкаХром
    Колір рукояткичорний
    Форма клинкаjanagiba
    Загальна довжина382 мм
    Довжина клинка240 мм
    Товщина клинка31 мм
    Твердість клинка57 HRC
    Вага178 г
    Гарантія3 місяці
  • Kan Kanetsugu Japanese Hocho Sashimi 240mm Black plastic handle (4022) відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Kan Kanetsugu Japanese Hocho Sashimi 240mm Black plastic handle (4022)
    Kanetsugu HOCHO Sashimi 4022-це красивий і практичний кухонний ніж, призначений для нарізки м'якої риби і філе для приготування суші і сашимі. Клинок з особливою геометрією Янагіба, довжиною 240 мм і товщиною 2,8 мм, володіє прекрасною маневреністю і блискавично виконує будь-які поставлені завдання.

    Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України.

    Артикул:4022
    Цей товар є недоступним для покупки
    1 890 грн.
    Купити частинами, розстрочка 3 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?