Kan Kanetsugu Japanese Hocho Sashimi 240mm Black plastic handle (4022)
Kan Kanetsugu Japanese Hocho Sashimi 240mm Black plastic handle (4022)
Kan Kanetsugu Japanese Hocho Sashimi 240mm Black plastic handle (4022)
Kan Kanetsugu Japanese Hocho Sashimi 240mm Black plastic handle (4022)
Kan Kanetsugu Japanese Hocho Sashimi 240mm Black plastic handle (4022)
Kan Kanetsugu Japanese Hocho Sashimi 240mm Black plastic handle (4022) Kan Kanetsugu Japanese Hocho Sashimi 240mm Black plastic handle (4022) Kan Kanetsugu Japanese Hocho Sashimi 240mm Black plastic handle (4022)
Відправляємо замовлення щодня без вихідних
Артикул:4022
Нове надходження
1 890 грн.
Оплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
 Немає в наявності 
У кошику

Спеціальні ціни та умови для організацій: ФОП та юридичних осіб. Працюємо з ПДВ та прикріплюємо до вас особистого менеджера.

+38 (066) 333 93 51

+38 (067) 333 93 51

+38 (063) 333 93 51

або звертайтесь в онлайн-чат на сайті.

Знайшли дешевше? Купуйте у нас зі знижкою!
Ваше iм'я
Телефон
Посилання (де знайшли дешевше)
Ціна (яку знайшли дешевше)
Url
Доставка
Нова пошта
Нова пошта (кур'єр)
Укр пошта
Кур'єр (Київ)
Оплата
Готівковий та безготівковий розрахунок

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару протягом 14 днів
(Власний сервісний центр)

Kan Kanetsugu Japanese Hocho Sashimi 240mm Black plastic handle (4022):

"Янагі" - спеціалізований ніж з довгим вузьким лезом, заточеним під правшу (під лівшу ножі замовляються індивідуально), яким дуже легко нарізати найтонші скибочки сашимі. З ним готувати традиційні японські страви ще зручніше. Завдяки найтоншому заточуванню, лезо ножа як по маслу входить в ніжне філе. Це перетворює приготування страв в мистецтво, в результаті якого народжуються дивовижні смакові поєднання.

Ножем для суші» Янагі " можна нарізати не тільки рибу, але і ніжне м'ясо. Він прекрасно підходять для яловичини і свинини. З його допомогою легко відокремлювати філе від кістки.

"Стильний дизайн» і "практичність" стали основними концепціями на яких розроблялася серія Kanetsugu HOCHO. Кожен клинок являє собою суцільний Моноліт зі стійкої до корозії, міцної високолегованої середньовуглецевої сталі DSR1K6, від японського концерну Daido steel, Ltd., що досягає загартовуваної твердості 57-59 одиниць за шкалою Роквелла. Леза мають класичну японську форму і односторонню заточку, з повністю гладкою тильною стороною і рівним спуском від однієї третини клинка – на лицьовій. Нетривіальні бочкоподібні рукояті використовують сучасні матеріали і технології для забезпечення надійного і зручного хвата, вони прості в обслуговуванні і довговічні. Дана серія рекомендується для домашніх шеф-кухарів і першого знайомства з японськими ножами традиційного стилю.

Рукоять з поліпропілену чорного кольору, з нанесеною нековзною фактурою, зручна і гігієнічна, а блискучий металевий больстер візуально віддаляє клинок і перешкоджає зісковзуванню долоні на заточену грань.

Бренд
Kanetsugu
Тип товару
Кухонні ножі
Тип
Кухонні ножі
Тип ножа
нескладаний
Вид ножа
кухонний
Тип заточування
Односторонній
Сталь клинка
нержавіючий
Марка стали
Високовуглецева сталь 1K-6 Daido
Матеріал рукоятки
Високотехнологічний полімерний матеріал з фактурою дерева
Колір клинка
Хром
Колір рукоятки
чорний
Форма клинка
janagiba
Загальна довжина
382 мм
Довжина клинка
240 мм
Товщина клинка
31 мм
Твердість клинка
57 HRC
Вага
178 г
Гарантія
3 місяці
Відгуків ще немає — ваш може стати першим.

Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.

Ці товари продаються особам, які досягли 18 років