"Стильний дизайн» і "практичність" стали основними концепціями на яких розроблялася серія Kanetsugu HOCHO. Кожен клинок являє собою суцільний Моноліт зі стійкої до корозії, міцної високолегованої середньовуглецевої сталі DSR1K6, від японського концерну Daido steel, Ltd., що досягає загартовуваної твердості 57-59 одиниць за шкалою Роквелла. Леза мають класичну японську форму і односторонню заточку, з повністю гладкою тильною стороною і рівним спуском від однієї третини клинка – на лицьовій. Нетривіальні бочкоподібні рукояті використовують сучасні матеріали і технології для забезпечення надійного і зручного хвата, вони прості в обслуговуванні і довговічні. Дана серія рекомендується для домашніх шеф-кухарів і першого знайомства з японськими ножами традиційного стилю.
Рукоять з поліпропілену чорного кольору, з нанесеною нековзною фактурою, зручна і гігієнічна, а блискучий металевий больстер візуально віддаляє клинок і перешкоджає зісковзуванню долоні на заточену грань.
Бренд | Kanetsugu |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | Односторонній |
Сталь клинка | нержавіючий |
Марка стали | Високовуглецева сталь 1K-6 Daido |
Матеріал рукоятки | Високотехнологічний полімерний матеріал з фактурою дерева |
Колір клинка | Хром |
Колір рукоятки | чорний |
Форма клинка | janagiba |
Загальна довжина | 380 мм |
Довжина клинка | 240 мм |
Товщина клинка | 31 мм |
Твердість клинка | 57 HRC |
Вага | 128 г |
Гарантія | 3 місяці |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.